Pool

POOLS FRA Pooltime

Pooltime tilbyder en bred vifte af pools i premium kvalitet. Skal du købe en swimmingpool, er Pooltime det oplagte valg.

Sammen sammensætter vi en poolpakke, der passer til dine behov. Du vælger selv, hvilken af ​​vores pools du vil have med i poolpakken og om den skal indeholde pooltrapper, poolbehandlingsanlæg, poolvarmepumpe eller pooltag, så poolpakken bliver komplet. På den følgende side kan du læse mere om, hvad der er inkluderet i vores poolpakker:

Læs mere om poolpakker

Pooltime tilbyder pools af højeste kvalitet, så du som kunde kan få din drømmepool og kunne nyde mange problemfrie år med din swimmingpool.
Vi har PP Pools som jordbassin, overløbspool og som overjordisk pool.

Kontakt vores dygtige pooleksperter for at få et skræddersyet tilbud på din nye swimmingpool!

Visar 1–16 av 27 resultat

Forskellige typer pools

Pooltime tilbyder to typer pool: PP Pool og Thermopool.
PP Pool leveres som et helt kar og dermed er udgiften til selve poolen dyrere, men poolinstallationen er billigere. En PP pool er lavet af polypropylen, som er et miljøvenligt materiale, der også er godkendt til fødevareindustrien, mens en termopool er en billigere poolkonstruktion bestående af EPS styropor, som er foret med PVC liner klud. At bygge en PP Pool tager omkring 1-2 uger, og en handy kunde kan selv installere den. En termopool tager 4-6 uger at bygge og byggeerfaring er en forudsætning for et vellykket resultat.

PP Pool ligner en glasfiberpool og leveres i ét stykke som “hel balje” og ligesom du kan købe glasfiberpoolpakker med tag, tilbydes også PP poolpakker med tag. I modsætning til glasfiberpools består PP Pools af et homogent materiale, og PP Poolens levetid er derfor meget længere. Væggene i glasfiberbassiner er konkave, dvs. de læner sig udad. Når du vælger et glasfiberbassin, der er 3,6m bredt, skal du vide, at glasfiberbassiner har en kant på ca 8cm omkring poolen og så hælder væggene, så bunden af ​​selve glasfiberbassinet ikke er mere end 2,6m bred.

PP-bassinets vægge er derimod lige, og køber du et 3×6 m bassin, bliver bassinmålene også 3×6 m indvendigt.

Hvad sker der, når jeg køber en pool?

Når du har besluttet dig for at købe en pool, så kontakt os ved at sende en mail eller ringe til os på telefonen. Du indtaster din adresse, samt pooltype og poolstørrelse, samt eventuelt pooltilbehør, du havde tænkt dig at have. Vores pooleksperter udsender herefter et tilbud, der inkluderer selve materialet og en omtrentlig monteringspris. Synes du prisen passer til dit budget, booker vi et gratis hjemmebesøg, hvor vores poolekspert og entreprenør møder kunden. Vi ser herefter på poolens placering, valg af pooltrapper, pooltilbehør og giver råd til, hvad du bør overveje. Entreprenøren ser på omkostningerne ved poolinstallationen, fordi alle grunde og poolinstallationer er forskellige. Efter hjemmebesøget modtager du et opdateret tilbud. Når du har godkendt pooltilbuddet, er arbejdet planlagt, og du kan læne dig tilbage eller tage på ferie, da vores poolentreprenører også kan bygge trædæk og lægge fliser på altanen, så du kommer hjem til en nøglefærdig poolinstallation.

Hvilken pool er bedst for mig?

Hvis du har et begrænset budget og ønsker den billigste poolmulighed og arbejder du i byggebranchen, er Thermopool det oplagte valg. Så får du både det billigste materiale og den billigste monteringsomkostning.

Vælger du derimod kvalitetsmaterialer i form af en premium pool, der er god for sundheden, miljøvenlig og kan installeres hurtigt, er PP Pool som hel kar en populær mulighed.

Hvad vi kan hjælpe med, når du køber pool

Vi tilbyder poolinstallation i form af totalentreprise eller fællesentreprise. Du bestemmer selv, om vi skal udføre en nøglefærdig løsning såsom gravning, fjernelse af jord, underlag og dræn, støbt bundplade, genopfyldning af pool, tilslutning af pool- og pooltilbehør, montage af pooltag, montering af pooltag samt som at bygge træterrasse eller lægge fliser på altanen. Vores entreprenører har stor byggeerfaring, lige fra poolinstallationer til bygning af trædæk eller lægning af fliser, og vi står for kvaliteten af ​​det arbejde, du modtager.

Ønsker du en komplet poolpakke?

Vores poolpakker er sammensat af forskellige pakker, såsom basispakker, komfortpakker, varmepakker med mere, så intet glemmes eller mangler under installationen. Disse poolpakker kan sammensættes helt ud fra dine behov.

De mest almindelige poolpakker består af:

  • grundpakke – indeholder renseanlæg (poolpumpe/sandfilter), lys, isolering, slanger, rensepakke, kemikaliepakke, tilslutningspakke
  • komfortpakke eller komfortteknologi – inkluderer valgfri pooltrappe og enten renserobot eller pumpeskab/pumperum
  • varmepakke – indeholder pooltag, poolvarmepumpe og tilslutninger til varmepumpen. Varme er noget at tænke på i Sverige, og derfor tilbyder vi også komplette poolpakker med pooltag og komplette poolpakker med poolvarmepumpe til vores kunder.
  • automatisk klor eller salt – indeholder automatisk klor eller salt doseringsmaskine, samt 20l dunke til poolkemi

Kontakt os i dag for et pooltilbud!