Premium pool og pooltag fra en betroet leverandør

Pooltime
 ANMODNING OM TILBUD   BESTIL ET HJEMMEBESØG  TELEFON  EMAIL

Termopool

THERMOPOOL S200, 3.0 P80 og 4.0 P80 EXTREME

Hvorfor skal du vælge en Thermopool fra Pooltime?

Thermopool er den nyeste konstruktion til private pools. Man støber en betonplade, sætter blokkene på plads, mens man forstærker mellem blokkene. Så fylder du med beton og lader det brænde færdigt. Når betonen er hærdet, er det tid til fiberdug og beklædning af poolen med linerdug af enhver farve eller forskellige mosaikvinduer.

 

Fordele ved en Thermopool:

 • Thermopool leveres som blokke og kan bygges i trange rum
 • Materialet er relativt billigt i forhold til andre konstruktioner
 • Thermopool kan også bygges over jorden
 • Poolen er foret med en liner klud af enhver farve og mønster, for eksempel grå mosaik. Linerkluden kan være en snap-in liner eller en punktsvejset liner
 • Thermopool kan bygges efter kundens ønsker mht. størrelse og form, men den rektangulære form er den mest populære
 • Termopoolens trapper kan tilpasses efter ønske, alt fra hel gavltrappe til hjørnetrappe med bænk

 

Tre varianter af termoblokke til termopools:

Vi tilbyder tre varianter af termoblokke, så kunden kan vælge lige præcis den pool, de har ledt efter.

Termopool S200, blokkene er fremstillet af svenske Sundolit og kaldes også Sundolit blokke. Den har et hårdt indre med indvendig vægdensitet: 70 kg/m3 (kraft 600kN/m2), samt ydervægdensitet: 30 kg/m3 (kraft 200kN/m2).

Thermopool h.0 P80 og Thermopool h.0 P80 EXTREME er to blokke fremstillet i Østrig af CF Group og kaldes derfor CF blokke. Den har også en hård inderside med indvendig vægdensitet: 80 kg/m3 (kraft 650kN/m2), samt ydervægdensitet: 25 kg/m3 (kraft 150kN/m2).

 

Hvilken størrelse er termoblokken?

Størrelsen på termoblokkene til S200 og 3.0 P80 er 1000x250x250mm, mens 4.0 P80 EXTREME har 1250x375x250mm, så der kræves kun 4 rækker EXTREME til en pool der er 1,5m dyb og man sparer også arbejdsforstærkningen hurtigere og. Du skal dog støtte indersiden med flere støtter på EXTREME sammenlignet med S200 eller 3.0 P80.

OPMÆRKSOMHED! Vi anbefaler at have forkundskaber i byggebranchen for at kunne bygge en termisk pool!

En termisk pool er forholdsvis billig i indkøb, hvor du i stedet kan bruge pengene på selve arbejdet. I sidste ende (med monteringsomkostninger inkluderet) bliver prisen nogenlunde den samme, som hvis du i stedet skulle købe et helt kar. læs mere om, hvor meget det koster at bygge en pool her.

Du kan regne med en byggetid på 6-10 uger for en termisk pool. Det tager omkring en uge at grave, fundamentere, dræne og støbe en bundplade, et par dage at bygge op og forstærke poolblokkene og fylde med beton. Herefter skal du vende i 4 uger for at betonen hærder. Da betonen er indkapslet uden ilt, vil hærdningsprocessen tage tid.

Se vores udvalg af pools her.

Termopool

Thermopool er opbygget ved at støbe en forstærket bundplade. Styrofoam-blokkene samles derefter med den hårde inderside indad. Den hårde inderside (S200 eller P80) i en Thermopool gør, at du ikke får grimme mærker fra knæ, hæle, bolde eller andre hårde genstande i poolen. Du skal heller ikke rense eller sætte brædder op på indersiden af ​​poolen.

Se vores udvalg af Thermopool her

20210426_141531

Termopool S200, 3.0 P80 eller 4.0 P80 EXTREME

Komplet poolpakke med Termopool byggeklods af hård indvendig

Standard størrelser:
3 x 6 x 1,5 m
3,5 x 7 x 1,5 m
4 x 8 x 1,5 m
5 x 10 x 1,5 m

Thermopool S200 STD (1000x250x250mm)
Endestykke til termoblok S200

Thermopool 3.0 P80 STD (1000x250x250 mm)
Endestykke til termoblok 3.0

Thermopool 4.0 P80 EXTREME (1250x375x250 mm)
Endestykke til termoblok 4.0 Extreme

Thermopool Halvpakke

Vores poolpakker kan konfigureres som ønsket i netbutikken, men vi anbefaler følgende poolkomponenter til en komplet poolpakke:

Gavltrappe / hjørnetrappe / hjørnetrappe med bænk til Thermopool

For at kunne gå ned i poolen kræves en form for trappe eller stige. Tidligere har stiger været en populær mulighed, men nu om dage vælger folk en indbygget trappe for nemt at dække poolen over, uden at stigen stikker op af poolen.

Helgavltrapper anbefales til større bassiner, da man kan sidde på trappen, mens man til mindre bassiner anbefales hjørnetrapper eller hjørnetrapper og bænk, fordi man ikke fylder for meget fra poolens længde.

Helgavltrappen leveres som en ekstra blok, så du bygger trappen præcis, som du bygger væggene, mens hjørnetrappen leveres som en hel trappe.

Renseanlæg inklusive filterglas PREMIUM / EKSKLUSIVT

Vores renseanlæg består af nøje udvalgte premium sandfiltre og cirkulationspumper. Vi sender altid glas til sandfilteret, som er uorganisk materiale, der dannes ikke alger og klumper sig ikke sammen under vinterlukningen.

Til Reningsverk EKSKLUSIV sender vi med Viktoria cirkulationspumpe, samt Cantabric Sandfilter.

Gulvmåtte

For at gøre foringen blød på gulvet lægges en bundmåtte.

Liner standard farve eller mosaik/mønstret

Indersiden af ​​poolen er foret med et linerstof, der fås som snap-in liner eller punktsvejset liner. Vælg farven på lineren efter dine ønsker, men se vores inspirationsbilleder, da farven på vandet skifter med forskellige farver på lineren. I en hvid liner bliver poolvandet lyseblåt, i en lysegråt bliver poolvandet blåt/grønt mv.

Overhead dræn lang hals / Indløbspakke RUSTFRI STÅL

Vores rustfri overløb eller skimmere er af topkvalitet og giver poolen et eksklusivt præg. Vælg mellem rustfrit stål eller hvidt plastoverløb. Husk, at rustfri ståldele ikke må være i saltvandsbassiner.

Startpakke Rengøring og Kemi PREMIUM

Vores rengøringspakker bliver leveret fra Spanien for den bedste kvalitet, der holder længere. Kemikalier kommer naturligvis med en svensk beskrivelse og indeholder kun stoffer, der er på listen til omhyggelig kontrol med badevandet.

Tilslutningspakke STOR 50mm inkl. 50 m slange

Vores tilslutningspakker indeholder alle de tilslutninger, du skal bruge for at forbinde renseanlæg og pool. Vi forventer, at poolteknologien er op til 10m fra kanten af ​​poolen.

Poolbelysning LED hvid RUSTFRI STÅL

Lys aftenmørket op med poollysene! En flot og eksklusiv detalje i haven. Vælg mellem hvidt eller RGB/Flerfarvet lys.

UV-rening PREMIUM

Med en UV-rensning sparer du 70-80 % af brugen af ​​klor i poolen. Badevandet belyses med UV-lys, som ændrer bakteriernes DNA, så de ikke kan formere sig.

Frekvensstyring 1-faset

For at spare strøm kan du indstille en lavere hastighed på cirkulationspumpen, samtidig med at du reducerer den effekt i cirkulationspumpen, der skal til for tilbageskylning.

Poolrens Smart

Poolrobot der renser både bunden og væggene.

Automatisk klorpakke inkl. pH minus / flydende klor

For at poolen skal sørge for dosering af klor og pH minus anbefaler vi vores automatiske klorpakker.

Pool overdækning eller lamelltäckning

Beskyt børn og dyr mod at ende i poolen, samt beskyt poolen mod forurening og snavs. Vælg vores pooltage eller lamelafdækninger for en smuk premium-følelse.

Termopool 4.0 P80 EXTREME

Byggesystemet Termopool 4.0 EXTREME ligner Termopool 3.0 og består af formede elementer af EPS og giver dig en færdig væg med dobbeltsidet isolering uden kuldebroer. Blokkene er 250 mm brede og har 50 mm isolering på begge sider af den 150 mm tykke betonkerne. Termopool 4.0 EXTREME er et fuldgyldigt byggesystem til enklere bygninger. Nogle gange er 10 cm isolering nok, byggesystemet er særligt velegnet til fundamenter og vægge i sommerhuse, garager, svømmehaller, industrilokaler mm.

Termopool 4.0 EXTREME består af blokke med en hård inderside ligesom 3.0. Disse blokke er dog blevet gjort mere effektive og større. Disse blokke har en længde på 125 cm i stedet for 100 cm og en højde på 37,5 cm i stedet for 25 cm, hvilket betyder, at du kun skal have 4 rækker til en 1,50 m dyb pool i stedet for 6 rækker. Dette sparer armeringsjern, beton og arbejdstiden er kortere end for 3.0 blokkene.

Termovægblokkene er stablet som byggeklodser og vejer kun cirka 1,5 kg. Enkel montering og lav vægt gør byggeprocessen hurtig og giver mindre arbejdsbyrde end traditionelle byggesystemer.

Se vores udvalg Termopool 4.0 P80 EXTREME pools her.

Kræver byggeerfaring for at klodserne bliver tætte.

Galleri

<a href=”https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5568294796&language=swe” title=”Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.” target=” _
blank”><img src=”https://www.uc.se/ucsigill2/sigill?org=5568294796&language=swe&product=psa&fontcolor=b&type=svg”
 style=”border:0;”/></a>
0
  0
  Din indkøbskurv
  Din vogn er tomTilbage til butikken
   Beräkna frakt
   Verkställ rabattkod
   Tillgängliga rabattkoder
   test_tabort kr rabatt
   Otillgänglig rabattkod
   blckfrdy kr rabatt Black Friday erbjudande
   blwk15 Få 15% rabatt Black week erbjudande 15% rabatt
   halloween Få 0% rabatt
   prfr05 Få 5% rabatt
   prfr3 Få 3% rabatt