Belysning til poolen

Poolbelysning er altid inkluderet i vores komplette pakker. Med vores lys giver vi dig en køligere oplevelse, især med de valgfrie flerfarvede LED-lys. Det skaber et smukt og stemningsfuldt miljø og et attraktivt udseende. Poolbelysningen gør poolen til et smukt smykke i haven, og du vil nyde den fantastiske effekt.

Vi har rosenfri poolbelysning, og vi har også plastbelysning. Hvis du køber en poolpakke, er poolbelysning altid inkluderet.

Vælg den poolbelysning, der passer bedst til din pool.

Visar alla 9 resultat

Hvad koster det at sætte poolbelysning i min pool?

Det er altid dyrere at installere poolbelysning i en eksisterende pool end i en ny pool. I vores PP-pools er der allerede skåret ud til poolbelysningen, og lampehuset er allerede monteret ved levering. For Thermopools skal lampen installeres, før væggene støbes. Til pools findes der LED-lamper med hvidt lys eller flerfarvede LED-lamper. Med en flerfarvet RGB-lampe kan du selv bestemme, om du vil have et fast lys i forskellige farver eller en roterende farve. Lampen fungerer på den måde, at hvis man afbryder strømmen til lampen i en kort periode (<100 ms), skifter lampen farve. Hvis strømmen afbrydes i længere tid, slukkes lampen og bevarer den tidligere farve.

For at ændre farven findes der en fjernbetjening, som fungerer præcis som beskrevet ovenfor, dvs. afbryder strømmen i en kort periode for at ændre farven og i en længere periode for at tænde og slukke lampen.

En hvid LED-lampe med et hvidt ABS-plastdæksel kan koste alt fra 2500 SEK op til 8900 SEK, mens en RGB LED-lampe koster omkring 1000 SEK og ender på 3500 SEK – 9900 SEK. Der findes også lamper i rustfrit stål, som koster betydeligt mere. Disse lamper kan dog ikke bruges i en saltvandspool.

Hvor mange lamper skal en pool have?

En privat pool i størrelsen 3 x 6 meter til 5 x 10 meter har normalt 2 lamper. Lysene er altid placeret på langsiden jævnt fordelt, så det skinner væk fra huset, eller hvor man går ind i poolen for at undgå blænding.

Større pools, som f.eks. offentlige pools, har normalt en poolbelysning for hver anden meter for at få nok lys.

Kan jeg installere en poolbelysning i en eksisterende pool?

Det er desværre en smertefuld procedure, men det kan lade sig gøre! Du skal tømme vandet i poolen og også åbne ydersiden af poolen for at få adgang til poolvæggen. Derefter skal du sætte lampen i poolen og tilslutte den til en transformer. For en PP-pool eller stålpool er det en enkel operation, mens det for en termisk pool er meget mere kompliceret, da væggene allerede er støbt, og man skal skære noget af betonen væk.