Premium pool og pooltag fra en betroet leverandør

Pooltime
 ANMODNING OM TILBUD   BESTIL ET HJEMMEBESØG  TELEFON  EMAIL

Vinter overdækket pool

Vintertäckning og vinterlukning af pool

 

Vinterplader med 20 års kvalitetsgaranti

Vores vinterplader er fleksible, har høj kvalitet og er desuden 100% genanvendelige. Vinterpladerne består af ALI-ZINK AZ185 og har korrosionsklasse C4. Vores vinterpaneler er selvbærende og lavet til vinterafdækning og vinterlukning af din pool. Her er en god dækningsbredde kombineret med en høj bæreevne. Vinterpladerne er naturligvis tilpasset din pool og kan klare store mængder sne. Dette giver din pool komplet beskyttelse over vinteren. Vi sælger vinterplader til alle poolstørrelser fra 3×6 op til 6×12 pools.

Pooltime

Produkt beskrivelse

Alu-zink er en aluminium-zink-belagt plade, der kan anvendes umalet til og med korrosivitetsklasse C4. Belægningslegeringen består af 1,6% silikone, 43,4% zink og 55% aluminium. Betegnelsen AZ185 angiver belægningsvægten på 185 g/m2 pr. dobbeltside. Overfladen er behandlet med SPT (Surface Protection Treatment) for at forhindre forstyrrende pletter under håndtering og for at lette formgivningen.

Dækslerne er belagt med AluZink belægning på begge sider. Klorgasserne er ætsende, men denne belægning beskytter pladerne og forhindrer dermed stålet i at ruste.

Udseende

Overfladen er blank i metal med et rosenmønster, der efter nogen tid får en grålig nuance, for senere at blive til en grå mat patina. TP104 Coating legering består af 1,6% silikone, 43,4% zink og 55% aluminium.

vinter2

Korrosion

Alu-zink har en selvhelbredende evne, der gør materialet modstandsdygtigt over for korrosion forårsaget af ridser. Alu-zink belægningen giver pladen en dobbelt korrosionsbeskyttelse. Den første beskyttelse er pladen, hvorigennem belægningen danner en barriere mod generel korrosion. Den anden beskyttelse skyldes dannelsen af ​​galvaniske elementer (elektrolyt), når pladen udsættes for fugt, hvilket får zinkioner til at migrere og beskytter udsat stål mod korrosion i ridser eller skærekanter. Alu-zink kan bruges i et meget mere ætsende miljø end f.eks. varmgalvaniseret stål.

vinterlukning af pool

Miljø

Levetiden på Alu-zink giver sammen med for eksempel varmgalvaniseret plade store miljøfordele. Der er en velfungerende stålgenbrugsinfrastruktur over hele verden. Når først det er fremstillet, er stål en del af en evig cyklus, fordi stål altid indeholder genbrugsmateriale. Stål er altid 100 % genanvendeligt, og metallaget giver ingen problemer ved omsmeltning.

<a href=”https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5568294796&language=swe” title=”Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.” target=” _
blank”><img src=”https://www.uc.se/ucsigill2/sigill?org=5568294796&language=swe&product=psa&fontcolor=b&type=svg”
 style=”border:0;”/></a>
0
  0
  Din indkøbskurv
  Din vogn er tomTilbage til butikken
   Beräkna frakt
   Verkställ rabattkod
   Tillgängliga rabattkoder
   test_tabort kr rabatt
   Otillgänglig rabattkod
   blckfrdy kr rabatt Black Friday erbjudande
   blwk15 Få 15% rabatt Black week erbjudande 15% rabatt
   halloween Få 0% rabatt
   prfr05 Få 5% rabatt
   prfr3 Få 3% rabatt