Premium pool og pooltag fra en betroet leverandør

Pooltime
 ANMODNING OM TILBUD   BESTIL ET HJEMMEBESØG  TELEFON  EMAIL

PP Pool med premium kvalité

PP POOL – Hele karet med den nyeste teknologi uden kræftfremkaldende PVC liner

 

En PP Pool består af polypropylen, som er en type plast, der også er godkendt til drikkevandsbeholdere. Poolen leveres som et “helt kar” for at gøre installationen så enkel som muligt. Plasten er gennemfarvet og fås i tykkelser på 8 eller 12 mm. Fordi polypropylen er et homogent materiale, vil ridsemærker ikke påvirke poolens levetid, og poolen kan ikke få bylder eller osmose (som konkurrerende fulde kar som glasfiberbassiner kan)

Den type polypropylen, der bruges i vores pools, kommer fra tyske Röchling og er specielt udviklet til poolproduktion med UV-stabil PP. At plastikken er UV-stabil betyder, at det eneste, der sker med materialet over tid, er, at det i stedet får en mere mat overflade.

Materialet fås i flere farver og materialet gør det muligt at fremstille specielle bænke, forskellige former for trapper, overløbssystemer og det er kun fantasien der sætter grænser.

 

PP pool som komplet kar – hurtig installation

PP Poolen leveres som et komplet kar og installationen er hurtig og nem. Når poolen skal monteres, graves et hul, hvor poolen skal stå, herefter lægges fiberdug, dræn- og lejelag. Herefter kommer bundisolering sammen med poolen, som du lægger ned. Så snart bassinet er løftet ned i hullet, kan du tilslutte poolen, fjerne beskyttelsesfolien og begynde at fylde vand, samt genopfylde med tør mørtel.

En normal installationstid for en PP Pool er cirka en uge fra graveren begyndte at grave hullet. Ved ustabil grund som sand eller højt grundvand er det dog nødvendigt at støbe en bundplade oven på afvandingen. Ellers er installationen den samme. læs mere om Omkostningerne ved at bygge en pool her.

Tåler temperaturer over 33 grader

Du vil nyde en pool og ikke fryse, når du svømmer, og derfor ønsker mange af vores kunder 28 eller endda 30 grader badtemperatur i poolen. Dette er ikke noget problem med en PP Pool, da materialet kan klare temperaturer selv over 33 grader.

Betonpool – En stabil konstruktion

PP Poolen genopfyldes med tørmørtel på siderne samtidig med, at bassinet fyldes med vand. Den tørre mørtel og vand danner derefter beton. Dermed bliver poolen én Beton pool som er absolut det mest stabile man kan få og holder længst af alle typer pools uden at ruste eller rådne.

Kombinationen af ​​en PP pool og beton giver dig det bedste fra begge verdener. Du får en betonpool, der har alle PP-poolens fordele, såsom lang holdbarhed, ingen risiko for råd og kan tåle højere temperaturer.

Vores pools har rammer lavet af Roechling CubX, som er et meget stærkt, men samtidig let materiale. CubX er bygget på samme måde som væggene i fly er bygget, hvor to vandrette vægge er forbundet af mange lodrette vægge. Dette gør konstruktionen meget mere stabil end ved brug af PP-skum.

CubX_vs_PP_foam

Superstærk CubX i stedet for PP-skum

Trappen er indbygget i poolen

Trappen er en vigtig del af poolens konstruktion. Indtil 2011 var trappen underbygget, det vil sige fyldning med cement under trappen. Denne forældede konstruktion har været problematisk dels ved montering, men også under sætning og bevægelser i jorden. De fleste producenter har gennem årene valgt at erstatte dem med vandfyldte trapper i stedet for. Selve poolen er fremstillet som en enkelt vandspærre og derefter fremstilles trappen i poolen. Der er således ingen risiko for, at bassinet vil lække, hvis der skulle ske en sætning ved trappen. Under trappen er der vandcirkulation direkte fra sandfilteret som er renset og da der ikke dannes alger i mørke, skal du ikke bekymre dig om vandkvaliteten under trappen. I bunden af ​​trappen er der indløb, hvor vandet så cirkulerer ud til poolen.

Vores trapper er lavet af semi-beskyttet materiale “cubic grain” som er uden kanter og er et rigtigt mesterværk! Vælg mellem lige eller rund hjørnetrappe med bænk, svævende trappe eller weekendgavltrappe. Trappens konstruktion er meget stabil og fejler ikke takket være gode ingeniørberegninger.

Cubin grain

Trappen med “cubic grain” skridsikker beskyttelse

Termoplastisk PP pool 5
20200722_082958-e1597417570629[1]

Isolerer bedre end andre poolkonstruktioner

Materialet polypropylen er en isolerende plast og materialet er beklædt med 30 mm isolering på ydersiden. Ved at isolere både sider og bund har vi skabt maksimal isolering til poolen. Kun 6% af varmen går gennem poolens vægge og bund og dermed er isoleringen til PP Poolen næsten færdig. Dog skal 94% af varmen (som går opad) beskyttes og så er et pooltag eller lamelafdækning den bedst egnede type.

PGX UV stabilisering

I 2020 har producenten Roechling introduceret et endnu mere modstandsdygtigt materiale mod klor og UV-stråling end det nuværende PG-materiale. Nyheden hedder PGX og betyder, at farven holdes endnu længere, og klor kan ikke blege den så let.

CAD tegning for hver kunde

Ved bestilling fremstiller fabrikkens ingeniører nøjagtige tegninger af hver enkelt del i form af en CAD-tegning, som kunden godkender og kan planlægge udgravningen derefter.

ritning

CAD tegning for hver pulje

rogling-logo

Fremstillet i 8 eller 12 mm tyk UV stabil PP termoplast fra Roechling

PP Pool versus liner pool eller glasfiber pool

Sveriges bedst sælgende pools er beklædt med PVC linerdug, selvom Naturfredningsforeningen skriver dette om PVC-dugen:

Polyvinylchlorid (PVC; vinyl)
PVC eller vinyl som foringen også kaldes, er lavet af vinylchlorid som er kræftfremkaldende og dermed opfylder vores kriterier for farlige kemikalier.

Plasten har flammehæmmende egenskaber på grund af det høje klorindhold, og kan tilpasses med additiver for at opnå den ønskede materialestyrke, fleksibilitet, gennemsigtighed eller farve. At PVC kan fås med så mange egenskaber betyder, at det har en lang række anvendelsesmuligheder, for eksempel vinduer/vinduesrammer, kabelbeklædning, gulvmåtter, vægstik, tætningslister i køleskabsdøre, emballage og plastfolie til fødevarer, blodposer, dialyserør, legetøj, tasker og sko, detaljer i bilindustrien med mere. PVC findes også i regntøj, badeforhæng, aftørrelige klude (“voksklude”), oppustelige madrasser, svømmebassiner og badelegetøj, som kunstlæder på møbler og betræk på puder og madrasser. Med hensyn til produktionsvolumen er PVC en af ​​de fem vigtigste plasttyper i Europa.

PVC indeholder ofte blødgørere, hvoraf størstedelen er phthalater, som siden begyndelsen af 2015 har været forbudt at blive brugt i produktionen af plasten inden for EU på grund af deres iboende farlige egenskaber. Derfor fraråder vi brug af gammel PVC og PVC importeret fra lande uden for EU, da disse varer ikke følger samme lovgivning som nyfremstillede varer produceret inden for EU.

 

PVC er en hård plast, og for at gøre kluden bløde tilsættes blødgørere. Sådan skriver Naturfredningsforeningen om blødgøringsmidlet i PVC-kluden:

Blødgøringsmidler

Blødgøringsmidler gør hård plast blød og fleksibel. De fleste blødgøringsmidler er ikke bundet til polymeren og vaskes derfor ud af materialet over tid. De fleste blødgørere bruges til PVC-plast. Størstedelen af disse blødgørere er kræftfremkaldende, hormonforstyrrende, reproduktionstoksiske og/eller skadelige for vandorganismer. Forskellige phthalater er kendte eksempler på problematiske blødgørere. Fire ftalater (DEHP, DIBP, DBP og BBP) er på tilladelseslisten, hvilket betyder, at virksomheder skal have tilladelse til at bruge dem. Dette gælder dog kun for virksomheder inden for EU.

De fleste linerproducenter giver ikke garantier over 28 grader på deres produkter, da blødgøringsmidlet frigives fra PVC’en, som igen ender i poolvandet.

Termoplastisk PP pool

Poolens tilslutninger afsluttes til et hjørne og testpresses

20120804_150531

Lige hjørnetrappe i en PP Pool

asd

Rund hjørnetrappe i en PP Pool

IMG_20190903_133542

Lige hjørnetrappe med bænk i en PP Pool

IMG-20180712-WA0021

Fuld gavltrappe i en PP Pool

20200813_093240

42m løft af PP Pool med kranvogn

20200813_120007

Færdigkoblet og testtrykt pumpeskab

dav

Trapper efter din fantasi (undtagen standard trapper)

Termoplastisk PP pool 3

Hvorfor skal du købe en PP Pool fra Pooltime?

– Mange års erfaring med fremstilling af PP Pools

– Premium kvalitet af vores PP pools

– Gennemprøvet teknologi og den nyeste svejseteknologi

– Støtte konstruktion af det nyeste sandwichmateriale

– 8 eller 12 mm materialetykkelse til lige og jævne vægge

– Tilbyder det nyeste PGX-materiale som en mulighed, der er mere modstandsdygtig over for klor og UV

– Trapper underfyldt med vand for at undgå forstærkninger udefra poolen

– Poolen levereras komplett med paket för att undvika att man missar en viktig komponent till sin pool

– Fuld kar reducerer installationsomkostningerne

– Saml selv poolen

– Intet kræftfremkaldende PVC foringsstof

– Miljøvenligt materiale uden giftstoffer og blødgørere

– Trappe indbygget i enhver farve

– Speciel linje for at gøre det nemmere at se kanten af ​​trappen

– Vælg forskellige former for pool eller trapper

Galleri

<a href=”https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5568294796&language=swe” title=”Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.” target=” _
blank”><img src=”https://www.uc.se/ucsigill2/sigill?org=5568294796&language=swe&product=psa&fontcolor=b&type=svg”
 style=”border:0;”/></a>
0
  0
  Din indkøbskurv
  Din vogn er tomTilbage til butikken
   Beräkna frakt
   Verkställ rabattkod
   Tillgängliga rabattkoder
   test_tabort kr rabatt
   Otillgänglig rabattkod
   blckfrdy kr rabatt Black Friday erbjudande
   blwk15 Få 15% rabatt Black week erbjudande 15% rabatt
   halloween Få 0% rabatt
   prfr05 Få 5% rabatt
   prfr3 Få 3% rabatt