Pool beskyttelse

Poolovertrækket er et af de vigtigste tilbehør til poolen. Vi leverer et fleksibelt, brugervenligt og sikkert poolovertræk. Du får en længere svømmesæson, og det er meget hurtigere at komme i poolen for at have det sjovt. Vandet bliver både varmere og renere. Med det rigtige poolovertræk betaler det sig i længden – både økonomisk og fordi det er nemmere at komme i poolen. Der findes flere forskellige typer opruller og farve, hvis du er usikker kan vi hjælpe dig med at vejlede dig i dit valg.

Visar 1–16 av 29 resultat

Hvilke poolovertræk/poolovertræk er der at vælge imellem?

Populære poolovertræk omfatter roll-top sikkerhedsovertræk, hvor du har en presenning over poolen, der er understøttet af aluminiumsstænger. Ved at dreje den længste side rulles pooldækslet op. Rolltop er et sikkert poolovertræk.

Lamelafdækning er et automatisk poolafdækning, der består af PVC- eller PC-lameller indeholdende luft. Disse rulles ud på vandet ved hjælp af en motor og bæres op af løftekraften. Lamellerne fås i forskellige farver, ligesom roll-up’en kan placeres over jorden eller nedsænkes i poolen. Læs mere om lameller.

Vinterplader består af varmgalvaniserede plader, der kan modstå klimaets påvirkninger. En sikker pooloverdækning vinteren over!

Hvad er et poolovertræk?

For at have et sikkert poolejerskab skal du ifølge loven have et hegn/indhegning omkring din pool eller en godkendt poolvagt. Et poolovertræk dækker din pool og beskytter mod regn og forurening, samt beskytter mod, at børn, dyr og uvedkommende falder ned i poolen.

Hvorfor har du brug for et poolovertræk?

Poolen er et rart sted at tilbringe tid med familie og venner, men det kan blive en dødsfælde, hvis man ikke beskytter poolen ordentligt. Alle vores poolovertræk er godkendt som sikkerhedsdækning. Vores poolafskærmninger er desuden godkendt efter den franske standard NFP90-309, som siger, at poolafskærmningen giver beskyttelse til et barn på op til 20 kg, mens en 80 kg voksen kan træde over poolafskærmningen og redde barnet.

Hvor meget koster et poolovertræk?

Prisen på et pooldæksel varierer mellem SEK 16.000 for en enklere rulletop op til SEK 270.000 for et pooltag, der åbner og lukker med motor og fjernbetjening.

Hvordan beskytter jeg bedst min pool om vinteren?

Tidligere har vinterplader været en populær mulighed for at beskytte poolen om vinteren. Problemet har været at opbevare disse i løbet af sommeren. I dag vælger 95% af vores kunder poolovertræk, der også fungerer som vinterafdækning. Ved lave pooltage skal man dog sørge for at fjerne mængden af ​​sne.