Premium pool og pooltag fra en betroet leverandør

Pooltime
 ANMODNING OM TILBUD   BESTIL ET HJEMMEBESØG  TELEFON  EMAIL

Automatisk saltklorinator og doseringssystem

KAN POOLEN VÆRE HELT VEDLIGEHOLDELSESFRI?

 

Med et automatisk doseringssystem fra Aseko kan du slappe af og undgå unødvendigt arbejde med at vedligeholde din pool. Vi tilbyder flere modeller efter behov. De mere simple modeller måler pH og REDOX (Reduktion/Oxidation) og doserer flydende klor og flydende pH minus, mens de mest avancerede systemer også doserer algebekæmpere, flokkuleringsmidler og kan styre cirkulationspumpen, varmelegemet og har indbygget frostvæske tilstand, der forhindrer poolen fra at fryse om vinteren.

Ved at downloade “iPool”-appen kan du overvåge systemet via din mobiltelefon.

 

Vi har det allernyeste automatiske doseringssystem på markedet. Et kompakt doserings- og kontrolsystem til automatisk poolvandsbehandling med integrerede sondeholdere, doseringspumper og flowstyring eller en klorfri teknologi til krystalklart og ferskvand med intelligente systemstyringsfunktioner.

 

Systemet har en poolovervågningsapp, der giver dig mulighed for at overvåge alle pooldata, når du er online. Du kan indstille meddelelser, hvis værdierne overstiger indstillingsgrænsen.

Icon-iPool-LIVE

Download “iPool”-mobilappen fra Aseko for at se værdierne af din pool

iPool-LIVE-AA-Home

Övervaka värdena i mobilen

front-iMac-desk-mockup-7

På siden ipool.aseko.com kan du følge udviklingen af ​​din poolvært

obrazovky-EN_2-1
GLASS_Display_Front-view_11_2016-a-en

ALTID DEN RIGTIGE VÆRDI

En almindelig fejl mange poolejere begår er at overdosere poolens klorværdier med såkaldte multitabs (multi-puck). Disse multitabs indeholder normalt klor, stabilisator, flok og algedræbende middel. Problemet er, at disse stoffer interagerer med hinanden, og pH-værdien ændrer sig i poolen. Hvis pH-værdien er for høj, virker klor ikke så effektivt. Derudover opløses disse pucke ikke med en jævn fordeling over tid, da disse omkredse falder.

Ved at måle REDOX-værdien får du et meget mere kontrolleret klorindhold i poolvandet og mindre øjen- eller hudirritation.

EKSTERN DISPLAY

Med et eksternt display kan du altid se temperaturen i poolen, inden du tager din morgen- eller aftendukkert.

CHLORPURE-20l

Flydende klor

Kanystr-20l_1-OXY-PURE_JP-2017-silver

Flydende aktivt oxygen

Kanystr-20l_2-PH-MINUS_JP-2017

Flydende pH minus

Kanystr-20l_3-ALGI-CID_JP-2017

Flydende algecid

Kanystr-20l_4-FLOC+C_JP-2017

Flydende flokkuleringsmiddel

ASIN AQUA® / ASIN AQUA® Net

Pooltime

Asin Aqua og Asin Aqua NET er indgangsmodellerne i Asekos sortiment. Disse enheder er velegnede til måling og dosering af pH og klor. NET-versionen kan tilsluttes internettet, så du kan se puljens værdier på din mobil eller computer. Asin Aqua har et kompakt design.

ASIN AQUA® Home

aseko_home

Asin Aqua HOME er en alt-i-en løsning med doserings- og styreenhed til automatisk behandling af poolvand, med intelligente systemstyringsfunktioner. Pumpetimer, varmestyring, vandstandsregulering osv. Maskinen måler pH og REDOX, doserer pH, klor, algedræbende middel og flokkuleringsmiddel. Den har indbygget styring til cirkulationspumpen og desuden en frostsikringsfunktion, så du ikke skal reducere vandet om vinteren.

Gennem Asin Aqua HOME vil du have kontrol over klorindholdet i vandet uden overdosering.

ASIN AQUA® Oxygen

Pooltime

Asin Aqua OXY er den seneste tilføjelse til Aseko-familien. Det er en klorfri teknologi til krystalklart og frisk vand med intelligente systemkontrolfunktioner. Systemet har en høj effektivitet selv ved høj temperatur og intenst sollys. Enheden måler vandets pH og REDOX værdi, samt doserer aktivt ilt, pH minus, algedræbende middel og flokkuleringsmiddel. Ligesom HOME har den indbygget styring af cirkulationspumpe og frostvæske funktion, så du ikke skal reducere vandet i løbet af vinteren.

OXY anbefales til dem, der absolut ikke ønsker at bruge klor i poolvandet og i stedet bruge aktivt ilt. Når du bader i vand med aktiv ilt, dannes der små luftbobler nær kroppen, svarende til kulsyreholdigt vand, og huden føles blød.

ASIN AQUA® Salt

asinnetsalt

Asin Aqua SALT er et højeffektivt saltelektrolysesystem med intelligente systemkontrolfunktioner. Pumpetimer, varmestyring, vandstandsregulering og flere andre funktioner. Maskinen omdanner saltvandet (NaCl) i bassinvandet til Na+ og Cl-. Kloren renser vandet i kort tid, mens natrium blødgør huden. Maskinen måler pH og REDOX, samt doserer pH og skaber klor fra saltvandet.

Selvom saltvand er et populært alternativ, skal du overveje, at saltklorinatoren kan forårsage, at rustfri ståldetaljer i pool- eller poolområdet begynder at få en rustbelægning med tiden.

<a href=”https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5568294796&language=swe” title=”Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.” target=” _
blank”><img src=”https://www.uc.se/ucsigill2/sigill?org=5568294796&language=swe&product=psa&fontcolor=b&type=svg”
 style=”border:0;”/></a>
0
  0
  Din indkøbskurv
  Din vogn er tomTilbage til butikken
   Beräkna frakt
   Verkställ rabattkod
   Tillgängliga rabattkoder
   test_tabort kr rabatt
   Otillgänglig rabattkod
   blckfrdy kr rabatt Black Friday erbjudande
   blwk15 Få 15% rabatt Black week erbjudande 15% rabatt
   halloween Få 0% rabatt
   prfr05 Få 5% rabatt
   prfr3 Få 3% rabatt