Poolvärmepump

En poolvarmepumpe er en populær løsning til opvarmning af poolen. Ved at kombinere poolvarmepumpen med pooltag kan du have 30 grader i poolen fra april til oktober, uden at elregningen skyder i vejret.

Hvorfor skal du anskaffe dig en poolvarmepumpe?

Da den svenske sommer ofte er uforudsigelig, er en poolvarmepumpe et tilbehør, som mange vælger at få til deres pool. Poolvarmepumpen er nem at sætte op, da den har indbygget flowmonitor og registrerer om vandgennemstrømningen skulle stoppe. Den har også en indbygget timer, så du kan tilslutte cirkulationspumpen til varmepumpen.

Vi har poolvarmepumper fra Brilix og Pooltimes pooleksperter hjælper dig gerne med at vælge den rigtige model til dit behov. Kontakt os i dag!

Visar 1–16 av 21 resultat

Vi tilbyder Sveriges bredeste udvalg af poolvarmepumper!

Premium pool varmepumper fra førende leverandører som Brilix, Azuro og Pahlen, alt fra ON/OFF pool varmepumper til den nyeste teknologi med inverter teknologi, hvor varmepumpens kompressor, ventilator og ventiler er trinløse. Køb en poolvarmepumpe hos Pooltime i dag!

Hvorfor skal jeg vælge Azuro pool varmepumpe?

Azuro varmepumper er pålidelige, men alligevel konkurrencedygtige budget pool varmepumper. Azuro pool varmepumper fås både som ON/OFF og som inverter pool varmepumper.

Hvorfor skal jeg vælge Brilix pool varmepumpe?

Brilix varmepumper er den bedst sælgende i Sverige. Modellen med XHPFDPLUS er en ON/OFF pumpe, mens XHPFDPLUS-E er en inverter pool varmepumpe, hvor kompressoren er trinløs. Vælger du XHPFDPX modellen, får du en kraftig maskine med fuld inverter teknologi, hvor både kompressor, ventilator og ventil er trinløse og du får kapacitets COP værdien til over 13!

Hvorfor skal jeg vælge en Pahlen pool varmepumpe?

Pahlens varmepumper er vores seneste tilføjelse. Pahlen er præget af premium produkter og også her har de vist, hvad de kan. Deres Calidi pool varmepumper fås som inverter pumper med høj kvalitet. Plastskab, der ikke ruster og pålidelig drift.

Forskellen mellem ON/OFF pool varmepumpe sammenlignet med Inverter eller fuld inverter pool varmepumper?

ON/OFF varmepumper er den mest almindelige og enkleste pool varmepumpe på markedet. Disse måler poolvandets temperatur og starter enten ved fuld effekt på 100%, når temperaturen skal hæves, eller slukker, når temperaturen er nået.

Inverter/semi-inverter pool varmepumpen har en trinløs kompressor, mens fletningen og trevejsventilen stadig er som ved en ON/OFF pumpe. Med en trinløs kompressor kan varmepumpen køre med en vis procentdel af den samlede effekt, for eksempel kun 40 %, for på den måde at spare energi. Inverter pool varmepumper er derfor en økonomisk løsning og har normalt en COP værdi på 9-12. Semi-inverter varmepumper har blæserhastigheder, der kan nå 3-5 hastigheder.

Full-inverter pool varmepumper har både kompressor, ventilator og den trinløse tre-trins ventil og er den mest optimale og den mest effektive pool varmepumpe på markedet med en COP værdi på omkring 16-20.
Inverter varmepumper har tre valgmuligheder på displayet at vælge imellem:

Lydløs – Driften er optimeret til at minimere blæserhastigheden og varmepumpen kører på 10-30 %
Smart – Varmepumpens hastighed vil være 30-80 %
Strøm – Varmepumpen fungerer som en ON/OFF pumpe og hastigheden går op til 80%-100%

Hvad skal du overveje, når du køber en poolvarmepumpe?

Når du køber en poolvarmepumpe, bør du tænke over poolvarmepumpens placering, størrelsen på poolvarmepumpen og hvilken type poolvarmepumpe du leder efter. Placeringen af ​​poolvarmepumpen skal være så tæt som muligt på poolindløbet, så der ikke går varme mellem poolvarmepumpen og indløbet. Et standardmål er, at poolvarmepumpen skal være tættere end 10 m på indløbet.

Hvordan ved jeg, hvilken pumpe jeg skal bruge til min pool?

En pool varmepumpe vælges efter størrelsen på poolen. Et standardmål er, at et bassin på 3x6m med pooltag formår at holde 25 grader på en 5kW poolvarmepumpe. En 4x8m pool med pooltag kan klare 9kW og en 5x10m pool med pooltag kan klare en 12kW poolvarmepumpe.

Fjerner man pooltaget, skal man op en størrelse og så anskaffe en 3×6 m pool 9kW, en 4×8 m pool 12kW og en 5×10 m pool 16kW pool varmepumpe. Meget afhænger selvfølgelig af udetemperaturen, da en pool nemt kan falde flere grader i løbet af natten, især hvis det er koldt udenfor.

Tilbehør til poolvarmepumper

Til poolvarmepumper er det anbefalede tilbehør en by-pass kobling bestående af tre kugleventiler. Gennem en by-pass forbindelse kan du styre vandgennemstrømningen gennem poolvarmepumpen. Hvis flowet er for hurtigt, kan vandet passere igennem, uden at poolvarmepumpen selv varmer det op og så mister du effekten.

Vægbeslag kan også købes til varmepumper. Gulvbeslaget med gummifødder er inkluderet i pakken.