Premium pool og pooltag fra en betroet leverandør

Pooltime
 ANMODNING OM TILBUD   BESTIL ET HJEMMEBESØG  TELEFON  EMAIL

Byg og køb pool – Aarhus

En dejlig dukkert i din egen pool i Aarhus, det kan blive din virkelighed med os på Pooltime som din poolekspert. En pool på grunden kan i høj grad øge både livskvaliteten, grunden og husets værdi.

En oase i din have, hvor du kan tage en svalende dukkert på en varm sommerdag eller bruge lidt tid på leg og hygge med dine børn. Hvorfor ikke skabe mange gode minder sammen til en poolfest med alle dine venner og bekendte. Ja, du kan simpelthen have mange sjove dage med pool på din ejendom.

Uanset hvad du drømmer om at gøre med din pool, hos Pooltime kan vi gøre denne investering til den bedste for dig! Takket være vores lange erfaring i poolbranchen i Danmark, med vores pools af utrolig høj kvalitet og med vores meget kompetente medarbejdere, kan vi gøre installationen af din drømmepool til den bedste i Aarhus!

Vi er pooleksperter

For mange er det en stor investering at bygge en pool på deres ejendom. Lej os hos Pooltime for at være i eksperternes sikre hænder og til en konkurrencedygtig pris, til byggeriet af din pool i Aarhus. Kom med din idé til os, så hjælper vi dig med at skræddersy dit poolprojekt, efter dine ønsker. Lad os være din poolinstallatør i Aarhus og omegn.

Processen er ret enkel, når man bygger en swimmingpool. Vi sender dig et tilbud på en komplet poolpakke, med pooltag og varmepumpe, såvel som en cirkapris på poolentreprisen. Gennem tilbuddet får du en pris på, hvad det vil koste at bygge poolen gennem totalentreprise, hvor vores poolbygger udfører totalentreprise.

Vores dygtige entreprenører har mange års erfaring med opførelse og installation af pools i Aarhus. Vi tilbyder et stort udvalg af pools og produkter at vælge imellem, så du kan finde den bedste pool og tilbehør til netop din grund og præferencer. Velkommen til at kontakte os for mere information og spørgsmål om pools eller gratis rådgivning i Aarhus.

Høj kvalitet af Pooltimes pools

Hos Pooltime arbejder vi kun med de allerbedste og mest kvalitetskomponenter til vores pools. Vores mål er, at I, vores kunder, skal kunne nyde jeres pool i mange år, endda hele livet. Vælger du en pool hos os hos Pooltime, får du en sikker investering for fremtiden.

Hvilke pools kan du finde hos os på Pooltime?

Idag finns det flertalet olika sätt att bygge pool på og många olika material att välja bland. Det finns många olika pooltyper på marknaden og dessa kan man dela in i två kategorier. Pools som levereras i delar og de som levereras som en “hel balja”. Med en pool som levereras som “hel balja”, går ens installation mycket snabbare og man behöver inte ha PVC linerduk i sin pool.

Termoplast Pool / PP Pool, miljøvenlig “hel karbad” komplet poolpakke

swimmingpool_main

Termoplastpool eller polypropylenpool (PP Pool) / Plastpool er den nyeste teknologi i poolbranchen. Poolens materiale består af et miljøvenligt materiale kaldet Polypropylen og tilhører gruppen af termoplast. Disse har en enorm god isoleringsevne.

Termoplastbassiner leveres som et “helt kar” ligesom glasfiberbassiner. Da polypropylen er et homogent materiale, dannes der ikke osmose/byllepest. Noget den kan i de billige glasfiberbassiner, der indeholder polyester. Materialet er meget slidstærkt, hvilket betyder at selv hunde kan svømme i poolen! For at læse mere om vores PP Pools, se venligst vores poolkatalog.

Læs mere om vores poolpakke af PP Pool eller konfigurere PP Pool online i vores netbutik.

Glasfiber pool

Denne pool leveres som “hel balje”. Denne type pool har været meget efterspurgt på markedet de seneste år. Vi på Pooltime omhyggeligt udvælge vores leverandører, så din pools levetid bliver så lang som muligt. Glasfiber er et meget følsomt materiale, hvilket gør det særligt vigtigt at vælge den rigtige leverandør.

Årsagen er, at billige (lav kvalitet) glasfiberbassiner, der indeholder polyester, kan få noget, der hedder byllepest eller osmose. Hvor polyesteren langsomt slipper vand igennem, som så fryser om vinteren. Dette gør, at ens pool kan revne og/eller mugne om sommeren samt danne bobler på overfladelaget.

Vores leverandør tilbyder verdens mest unikke pool fra den patenterede Composite Armour-teknologi. Disse glasfiber pools kaldes også komposit pools.

Kompositbassiner indeholder et mesh af Kevlar og kulfiber, som gør poolvæggene fleksible, men også utroligt holdbare. Komposit pools indeholder kun vinylester og ikke polyester, hvorfor disse pools er garanteret livet ud.

Termopool / Isopool
komplet poolpakke

Termopool poolpaket

Termopoolen består af polystyrenblokke, som derefter fyldes med beton, dette bliver poolens ramme. Vi tilbyder Termopool fra Chemoform . Poolvæggen er herefter beklædt med en liner, som fås i mange forskellige farver. Isopool er et perfekt valg for dem, der har svært ved at få en færdig pool ind på deres land.

Uanset hvilken poolmodel du beslutter dig for, er du velkommen til at rådføre dig med vores sælgere inden du køber pool. Jordbassin eller Overjordisk pool, Glasfiber pool, Termoplastpool, Termopool eller Liner pool – Vi hjælper dig med at vælge den rigtige drømmepool til din grund!

Her er mere information om vores termopools eller konfigurere termopoolen direkte i vores netbutik.

Over jorden pool / børnepool

Overjordiske pools, også kendt som børnebassiner, fås i mange forskellige størrelser. Fælles for disse pools er, at de står over jorden, og er en selvbærende konstruktion af metalpladeramme og liner.

Overjordiske pools / børnebassiner er normalt entry-level modeller, hvor man først køber en overjordisk pool som familiepool, som en test. Mange mennesker, der har prøvet en overjordisk pool, vælger ofte en i jorden pool som en permanent pool. 

Du kan finde vores modeller af overjordiske pools dette forår online butik

Komplet poolpakker

Vi har udviklet komplette poolpakker for at gøre det nemmere for vores kunder, når de skal købe en pool. Arbejder du ikke med pools, kan det være svært at vide, hvilke produkter du egentlig skal bruge til poolen eller til tilbehøret. Køber du fx poolbelysning, skal du også have en transformer til belysningen.

Vores poolpakker er opdelt i grundpakker, komfortpakker, varmepakker mv. Se vores poolpakker

skriv til os

postadresse

Pooltime.se – Toth Invest Solutions AB
Hedmätaregatan 30
218 38 Bunkeflostrand

E-mail

info@pooltime.dk

Org. ingen.

556829-4796
moms: SE556829479601

Bankgiro

BG: 721 – 4695

Ring til os

telefon

00 46 102067060

telefontid:

Mån-Fre: 09:00 till 17:00
Lørdag: Lukket

Eller udfyld formularen nedenfor for nemt at kontakte os og få et tilbud:

  Byg poolen själv i Aarhus

  Det är många kunder som väljer att sköta bygget av sin pool på egen hand. Då kan det vara väldigt bra att veta kostnaden för byggnationen av poolen. De priser som vi erbjuder för installationen av pooler är väldigt konkurrenskraftiga. Ofta kan det vara bättre att låta en fackman sköta bygget av poolen, istället för att göra det själv.

  Väljer man en poolexpert vet man att allt går rätt till, det går fortare, du kan lägga tid på annat istället, luta dig tillbaka og njut av din pool när den är klar. Vid hembesök i Aarhus med omnejd är även grävaren og poolinstallatören/poolbyggern med på plats, detta för att offerten ska bli så exakt som möjligt. Det är även ett perfekt tillfälle att ställa frågor till dem, som man kan undra över innan bygget. Sedan är det fritt fram att börja gräva og påbörja byggnationen av sin drömpool.

  Bra att fundera på, inför ert poolbygge i Aarhus

  Även om det oftast inte krävs varken bygglov eller marklov vid byggnation av pool, i Aarhuss stad med omnejd, krävs det ändå ett visst sunt förnuft vid byggnation av pool. Några saker som är bra att fundera över innan bygget är:

  • Första steget kan vara att fundera ut poolens placering i trädgården, såvel som vilken storlek og form som passar bäst för er.

  • Sen behöver man avgöra om poolen ska vara delvis respektive helt nedgrävd eller ovan mark.

  • Tjek eventuelle ledninger og rør til din grund på hjemmesiden ledningskollen.se… Det är kundens som har ansvaret att kontrollera var ledningarna ligger. Detta för att man behöver vetskapen om vart man inte kan placera poolen.

  • Prata med era grannar i området som har byggt pool. Det är bra att känna till hur markförhållandena og grundvattens nivån är.

  • Fundera på om man har tiden samt orken att bygge poolen själv? Det kan vara bättre att ta in delad- eller totalentreprenad.

  • Fundera även på när under året det är bäst för er att påbörja bygget av poolen.

  • Läs om de olika poolkonstruktionerna. Vilka för- og nackdelarna de har.

  • Bed om et gratis tilbud fra os på Pooltime og snak med vores poolekspert.

  • Boka ett hembesök av oss innan du ska köpa pool i Aarhus

  tilbehør till pooler i Aarhus

  Hos oss hittar man ett även väldigt stort sortiment med pooltillbehör i vår butik på nätet, med produkter man kan behöva till sin pool. Välj mellan pooltillbehör som gör det mer behagligt i sin pool eller mer praktiska tillbehör.

  Grundutrustningen för en pool är bland annat en cirkulationspumpee som cirkulerar runt vattnet og ett sandfilter som renar vattnet. Det finns även diverse olika tillbehör för att göra ditt poolvatten renare. En UV-lampa förändrar bakteriers DNA, för att den inte kan fortplanta sig, vilket gör att det krävs 70-80% mindre klor i vattnet.

  Pool varmepumpe behövs om man vill värma upp sitt poolvatten till 30 grader, på så sätt kan man använda poolen från mars till oktober. Pool overdækning är ett väldigt populärt pooltillbehör som isolerar poolen, förhindrar att smuts eller löv hamnar i sin pool og skyddar även barn samt djur från att trilla ner i poolen.

  Några av våra pooltillbehör från vårt sortiment:

  • Jetsvømning

  • Pool & spa kemikalier

  • Pool robot & poolvård

  • Vandrensning

  • Pool pumpe & elskåp

  • Pool belysning

  • Kantsten

  • Skimmer & inlopp

   Placeringen af dens pool

  Til placera poolen rätt är viktigt. Inte bara av praktiska skäl, som vart tomtens ledningar går, utan även för att det ska vara mest gynnsam vid användningen av poolen. Det är även ett permanent beslut, då poolens placering inte går att ändra på sen när poolen är installerad og klar.

  Det är en god idé att placera sin pool på en bra samlingsplats på tomten. Men inte för nära en utgång från huset, man vill inte vara nära på att trilla ner i poolen varje gång man går ut. Men samtidigt inte för långt bort från huset, att kunna se sin pool är för många en njutning og vacker syn. Majoriteten av människor mår bra av att vara nära vatten og att se när det blå vattnet glittrar i poolen är något man inte blir trött på. Man vill även ha bra uppsyn om man har barn som är i poolen.

  Pool overdækning

  En annan sak som är bra att tänka på är att ha några meter som är fria bakom poolen, ifall man vill ha ett pooltak. Det många inte tänker på, är att pooltaket behöver en egen plats när den inte täcker poolen. Man brukar kalla detta för pooltakets “parkeringsplats”.

  Man behöver också åtminstone 1 meter extra utöver “parkeringsplatsen” för att man ska kunna gå runt sin pool. Även fast man inte tänkt köpa ett pooltak, kan det vara bra att ha det i åtanke ifall man vid ett senare tillfälle skulle ångra sig og vill köpa tak till poolen.

  Säkerhet brukar vara en vanlig orsak till att man väljer att köpa pooltaket, men det finns även andra orsaker. Pool overdækning skyddar vattnet i poolen från föroreningar som sand, smuts, sten, löv og inte minst regnvatten, som förändrar poolens pH värde.

  En pooltak är också ett bra ekonomiskt alternativ. När man täcker poolen kan man bada i poolen under en längre period, man förlänger badsäsongen. Då kan man räkna med att bada i sin pool från april till oktober i 28-30 graders varmt vatten, pooltak har nämligen en hög isoleringsförmåga.

  Hur stor pool ska man välja?

  Grundregeln säger, har man en mindre tomt på <400 m2, är en poolstorlek på 3 x 6 m att rekommendera. Medan större tomter på >400 m2 kan ha poolstorlekar 4 x 8 m eller större. Dessa två poolstorlekarna är idag standard og pooltaken tillverkas för dessa poolstorlekarna.

  Til välja en pool som passar alla ens behov og hela familjen, är inte det lättaste. Men att bygga en oas i trädgården, där man kan fly undan Helsingborgs varma innerstad är verkligen guld värt.

  En härligt bad som uppskattas av såväl vuxna som barn eller gäster. Något man kan njuta av i många år framöver og som även kan höja priset på sitt hus i Helsingborg.

  Kontakt vores poolekspert for en gratis konsultation

  Vi som arbetar på Pooltime har varit inom den danska poolbranschen i flera decennier og har noga följt utvecklingen på den danska poolmarknaden. Det gör att vi är väldigt insatta i vilka fördelar samt nackdelar det finns mellan de olika pooltyperna og poolkonstruktionerna. Dessa erfarenheter delar vi gärna med oss till våra kunder när man är intresserad av att köpa pool av oss på Pooltime.

  På vår hemsida hittar du mycket inspiration og du kan se vårt breda sortiment av pooler samt alla tillbehör. Vi har gratis hembesök og gratis rådgivning när du funderar på att köpa pool av oss i Aarhus. Kontakt vores pooleksperter!

  Wasa Kredit – Sikker finansiering

  Vi tilbyder fordelagtige finansieringsløsninger sammen med Wasa Kredit

  0
   0
   Din indkøbskurv
   Din vogn er tomTilbage til butikken
    Beräkna frakt
    Verkställ rabattkod
    Tillgängliga rabattkoder
    test_tabort kr rabatt
    Otillgänglig rabattkod
    blckfrdy kr rabatt Black Friday erbjudande
    blwk15 Få 15% rabatt Black week erbjudande 15% rabatt
    halloween Få 0% rabatt
    prfr05 Få 5% rabatt
    prfr3 Få 3% rabatt