Premium pool og pooltag fra en betroet leverandør

Pooltime
 ANMODNING OM TILBUD   BESTIL ET HJEMMEBESØG  TELEFON  EMAIL

Pool

Du kan finde pools i topkvalitet hos Pooltime! Skal du bygge en pool derhjemme? Vi tilbyder en komplet pool i form af en poolpakke

Mange drømmer om at bygge en pool / swimmingpool. Opfyld din drøm om din egen pool i haven.

Har du nogensinde drømt om en pool, der er tilpasset dine behov og din have? Kom med din idé til os på Pooltime og lad os skræddersy din poolpakke på bedste vis, efter dine ønsker.

bygge en pool? Vi hjælper dig igennem hele poolbyggeriet

Vi hos Pooltime i Malmø hjælper dig igennem hele processen med poolbyggeri. Vi har mange års erfaring i den svenske poolbranche. Vores kompetente medarbejdere hjælper dig med at forvandle din drømmepool til en komplet pool. Processen er enkel til konstruktion af en swimmingpool.

Vi sender et tilbud på en komplet poolpakke med pooltag og varmepumpe, hvor der også er angivet en cirkapris for poolentreprisen. Gennem tilbuddet får du en pris på vad det omkostninger til at bygge en poolen gennem totalentreprise, hvor vores poolbygger udfører et totalentreprisearbejde.

Størstedelen af ​​kunderne vælger også at bygge swimmingpooler sig selv, og så er det nyttigt at kende omkostningerne ved at bygge en pool. Priserne vi tilbyder for installation er meget konkurrencedygtige, og det er normalt bedre at få en professionel til at bygge poolen end at gøre det selv. Når man bygger sin egen pool, er det også vigtigt at vide, at al el-installation skal udføres af en, der har en el-licens.

Vi bestiller herefter en tid til et hjemmebesøg, hvor graver og poolinstallatør/poolbygger også er på stedet, for at se om tilbuddet skal justeres. Herefter er du fri til at begynde at bygge din drømmepool! Kontakt os i dag og byg din pool hos os på Pooltime.

Termoplastisk PP Pool / Plastpool

Termoplastisk PP Pool eller plastpool er den nyeste teknologi i poolbranchen. Poolen er lavet af termoplastisk polypropylen (PP). Udover at poolen er lavet af et materiale, der har en fremragende isoleringsevne, har den også egenskaber som liner pools eller glasfiber pools saknar.

Termoplastisk PP pool er lavet i et materiale, der er utroligt slidstærkt og har en meget lang levetid, forudsat at man passer godt på poolen og har lavet et godt forarbejde med jorden, som poolen står på. Der er også mange valg af tilbehør og belysning til denne type pool.

PP-bassinerne er lavet af et syntetisk plastmateriale, der er både holdbart, stærkt og let i vægt. Dette materiale og pool har mange fordele sammenlignet med andre lavet af metal eller beton. De er både billigere, kræver færre ressourcer og mindre arbejdskraft for at bygge poolen.

Ting du skal overveje, når du køber en pool

Skal jeg søge om byggetilladelse for at få en pool?

At bygge en svømmehal kræver generelt ikke byggetilladelse fra kommunen, men du skal sørge for, at du ikke bygger din svømmehal på stiplet grund. Bygger man en svømmehal lidt tættere på naboens grund, kræver man som regel også naboens tilladelse.

Pooltype – Hvilke pools er populære? Hvilken type pool skal jeg vælge?

Der tilbydes mellem 10-15 forskellige pooltyper i Sverige, lige fra pools over jorden til pools i jorden. Det er som regel grundens beliggenhed, der afgør, hvilken pooltype der passer til din grund. Tidligere (fra 60’erne og frem) var bassiner foret med liners og var et populært alternativ, netop fordi materialet var let tilgængeligt i Sverige og dermed billigt i indkøb.

På det seneste har folk dog valgt at undgå disse materialer, og de er begyndt at blive mere miljøbevidste selv inden for poolindustrien. Materialer som PVC undgås i stigende grad på trods af, at poolens foring er lavet af PVC. Nu om dage vælger man ofte miljøvenlige alternativer som PP (Polypropylen) pools, der også leveres fuldt tilsluttet og som et “helt kar”. Kunden modtager således en betongpool som er miljøvenlig. Det betyder, at installationsomkostningerne vil være minimale. Se vores udvalg af pools her.

Størrelsen af ​​poolen

Beroende på tomtstorleken kan man välja olika poolstorlekar. De vanligaste swimmingpool storlekarna till trädgård är 3 x 6 m og 4 x 8 m. Har man en mindre tomt på < 400 m2 så är 3×6 m en vanlig storlek og har man en större tomt > 400 m2 så passar 4 x 8 m oftast bra.

Disse to størrelser er standard i Sverige, men der er selvfølgelig også mærkelige mål til pools. Ulempen ved disse unikke størrelser er, at man ofte køber en poolpakke med poolovertræk for at forlænge poolsæsonen og disse poolovertræk er lavet til standardstørrelserne.

Ønsker du så et pooltag, bliver pooltaget også lavet efter mål. For at sammenligne omkostningerne koster et 4 x 8 m standard pooltag omkring 60-80.000 SEK, mens hvis du vælger et pooltag til et 3,7 x 8,7 m bassin, ender prisen på pooltaget med at blive 100 – 120.000 SEK.

Placering af poolen

At tænke på placeringen af ​​poolen er meget vigtigt, når du køber en pool, fordi placeringen af ​​poolen ikke kan ændres, når først den er installeret.

Spørgsmål du skal tænke over er: pooler är:

Hvordan vil vi bruge poolen?

Man ønsker ofte at placere poolen, så den bliver et centralt samlingssted i haven. Du vil ikke have poolen for tæt på udgangen af ​​huset, så du falder næsten lige ned i poolen, når du kommer ud af døren. Samtidig vil du ikke have det for langt fra huset.

Hvor placerer du pooltrappen eller bænken?

Det meste af tiden vil du gerne have solen mod dig, når du sidder på trappen eller på bænken i løbet af eftermiddagen og ikke har den i ryggen.

Vil der være skygge over poolen?

Hvis naboens hus, bygninger eller træer skygger i løbet af eftermiddagen, kan det være klogt at overveje en anden placering til poolen.

Er der plads uden for poolen til at skubbe pooldækslet?

Mange tænker ikke over, at pooltage behøver en “parkeringsplads” bagved poolen for at kunne skubbe det væk fra poolområdet. Den anbefalede plads bagved poolen er 3,2 m, da pooltaget fylder ca. 2,2 m i “parkeret stilling” og så har man ca. 1 m tilbage til at kunne gå rundt om poolen.

Hvis du ikke havde tænkt dig at købe et pooltag, da du købte din pool, er det alligevel klogt at have 3,2 m fri plads bagved poolen, hvis du på et senere tidspunkt opdager, at du ønsker et pooltag.

Er der store træer omkring poolområdet?

Træer fælder blade og er altid et stort problem, når man køber pool. Birkeskure tre gange om året og har man ikke pooltag, ender alt i poolen. I forbindelse med gravning kan du også fjerne trærødder og buske, når du stadig har gravemaskinen på plads.

Hvor langt er der til, hvor bassinets pumperum skal ligge?

Grundreglen er, at pumperummet skal være så tæt på bassinet som muligt, men helst ikke længere end 10 m fra bassinkanten. Poolvarmepumpen bør placeres så tæt på indløbene som muligt for at undgå varmetab på vej til poolen.

Har du ikke mulighed for at have cirkulationspumpeee og filter i et depotrum/garage over terræn, er der et færdiglavet pumperum til at sænke bag poolen. Ulempen ved disse pumperum er, at vinterlukningen bliver mere besværlig, og at hvis der er en utæthed, kan hele pumperummet blive fyldt med vand og ødelægge al elektronikken.

Er poolen synlig fra stuen?

At have en swimmingpool skal ikke kun være sundt og forbedre livskvaliteten, men også forbedre den overordnede følelse i hjemmet. At kunne se deres pool er for mange en fornøjelse. De fleste har det godt med at være i nærheden af ​​vand og at se det blå vand glimte i poolen om sommeren er noget, man aldrig bliver træt af. Svømmebassiner giver også et løft i vintermånederne. I vintermånederne hvor poolen er lukket og det er mørkt udenfor, giver det hele haven et løft, når poolbelysningen oplyser vandet.

Pool trapper

Allasportaiden tulee aina olla taloa/patioa/parveketta lähimpänä olevassa päässä. Kannattaa myös miettiä, missä aurinko nousee ja laskee, jotta saat aurinkoa kasvoillesi selän sijaan. Pienempään 3 x 6 m uima-altaaseen kannattaa valita kulmaportaat, pyöreät kulmaportaat tai penkillä varustetut kulmaportaat, koska voit käyttää altaan koko pituudelta.

Ved et større bassin på 4 x 8 m er hel gavltrappe eller hjørnetrappe med bænk at foretrække. Du kan så sidde ved weekendens gavltrappe samtidig med, at du kan gå ned i poolen. I de senere år har mange dog i stedet valgt hjørnetrapper med bænk, fordi helgavltrapper tager 1,2 m fra bassinets længde.

Hvor skal man placere pooltilbehøret?

Pool tilbehør såsom pool pumpee og sandfilter placeres bedst i nærheden af ​​et depotrum eller garage, som helst skal placeres højst 10 m fra bassinkanten. Hvis det er længere væk, er der risiko for, at du skal omdimensionere pumpestørrelsen eller rørdimensionerne.

Har du ikke plads til at stille pooltilbehøret i et depotrum eller garage, tilbyder vi færdige pumperum til at synke ned i jorden ved siden af ​​poolen. Både fleksibel og enkel.

Hvor stor en pool skal jeg have?

Grundregeln säger att har man en mindre tomt på <400 m2 så är en poolstorlek på 3 x 6 m att rekommendera, medan större tomter på >400 m2 kan ha poolstorlekar på 4 x 8 m eller större. Dessa två poolstorlekar är standard idag i Sverige og alla pooltak tillverkas just för dess poolstorlekar.

Så kommer det an på hvilke behov du har til poolen. Skal du have den på til at svømme i, eller er den mere beregnet til leg og bad. Ønsker du en pool at svømme i, anbefales en aflang pool. Mens en, der er beregnet til badning og leg, kan være mindre aflang. Hvis I er mange i familien, kan en større pool være noget for jer.

Hvilket tilbehør skal jeg bruge til min pool?

Det grundlæggende pooludstyr er cirkulationspumpee der cirkulerer rundt i vandet og sandfiltre, der renser vandet. Så er der forskelligt tilbehør til at få renere poolvand. En UV-lampe ændrer bakteriens DNA, så den ikke kan formere sig, og der kræves dermed 70-80 % mindre klor i vandet.

Pool varmepumpe er nødvendig for at opvarme poolvandet til 30 grader, hvis du vil bruge poolen fra marts til oktober. Pool overdækning er et populært pooltilbehør, der isolerer poolen og samtidig forhindrer snavs eller blade i at trænge ind i poolen.

I den seneste tid er flere automationsenheder kommet som pooltilbehør. Disse automatiske doseringer letter vedligeholdelsen af ​​poolen og måler og doserer selve pH og klor. vores mest avancerede automatiske doseringssystemer kan også styre varmelegeme, cirkulationspumpeee og har indbygget frostvæsketilstand, som forhindrer poolen i at fryse om vinteren.

Et populært pooltilbehør er saltklorinator eller automatisk saltklorinator. Ved at hælde salt i poolvandet omdannes salt (NaCl) til natriumioner og kloridioner. Klor renser vandet, mens natrium forhindrer huden i at tørre ud. Forskellen på en saltkloreringsmaskine og en automatisk saltkloreringsmaskine er, at i sidstnævnte måles også klorindholdet, og du behøver ikke holde styr på saltindholdet og klorindholdet i poolen.

Klik her for at komme til pooltilbehør, du kan købe hos os.

Komplet poolpakker

Vores poolpakker er opdelt i grundpakker, komfortpakker, varmepakker mv. Vi har udviklet disse komplette pakker for at gøre det nemmere for vores kunder at få det rigtige udstyr til deres pool. Du skal for eksempel have en transformer, hvis du køber en poollampe, hvilket kan være svært at vide, hvis du ikke arbejder med pools.

Vi tilbyder også skræddersyede poolpakker, der er helt unikke og lavet til hver enkelt kunde. Se vores poolpakker

Byg din egen pool – hvad du behøver at vide

Størstedelen af ​​vores kunder vælger selv at bygge deres pool (dette gælder for PP Pool). Fremgangsmåden er at hyre en gravemaskine, som fjerner jordmassen, monterer drænet, ordner underlaget og eventuelt støber en bundplade til poolen.

Bassinet leveres herefter og genopfyldes med tør mørtel/beton samtidig med, at bassinet fyldes med vand. Hvis du er lidt handy, er vores svømmebassiner det perfekte køb til dem, der foretrækker at bygge poolen selv. Byg din egen swimmingpool med vores svømmebassiner og produkter af høj kvalitet.

Læs mere om det bygge pool her.

Køber du en Termopool, skal der dog meget mere byggeviden til end blot at være “handy”. Der er mange elementer, der kan gå galt, når man bygger en termopool, alt fra hvordan man sætter armeringen i bundpladen til at understøtte styroporblokkene, når man fylder poolvæggene med beton, så væggene ikke eksploderer.

Det er også vigtigt at vide, hvordan man sætter liners i poolen eller skærer ud til skimmere, indløb og lys. En lille fejl kan koste titusindvis af kroner at rette op på, hvis den overhovedet kan rettes.

Har du brug for hjælp til at installere din pool?

Vi hjælper vores kunder i hele Sverige. Fra Malmø, Stockholm til Uppsala og Gavl med installation af pools. Vores dygtige entreprenører har mange års erfaring med at bygge og installere pools. Kontakt os for et tilbud!

læs mere om hvor meget koster det at bygge en pool her.

Installation af pool

Kontakt en poolekspert – Gratis rådgivning

Vi, der arbejder hos Pooltime, har været i den svenske poolbranche i flere årtier og har fulgt udviklingen på det svenske poolmarked. Vi kender fordele og ulemper ved forskellige pooltyper og poolkonstruktioner, og vil gerne dele vores erfaringer med vores kunder.

På vores hjemmeside finder du en masse inspiration og du kan tage et kig på vores brede sortiment. Vi har gratis hjemmebesøg og gratis rådgivning, når du overvejer poolkøb. Kontakt vores pooleksperter!

Forskellige typer pools

I dag er der flere måder at bygge en pool på og flere materialer at bruge. Der findes mange pooltyper på markedet, og disse kan opdeles i to kategorier. Pools der leveres i dele og dem der leveres som hel balje. Med en pool, der leveres i sin helhed som et “helt kar”, er monteringen meget hurtigere og du undgår desuden PVC linerstof i din pool. Se vores udvalg af pools her.

Pools

Glasfiber pool

Denne pool leveres som “hel balje”. I de senere år har der været stor efterspørgsel på netop denne type pool på markedet. Vi på Pooltime nøje udvælge vores leverandører for at gøre levetiden så lang som muligt. Glasfiber er et følsomt materiale, og det er derfor særligt vigtigt at vælge den rigtige leverandør.

Grunden til dette er, at billige (lav kvalitet) glasfiberbassiner, der indeholder polyester, kan få det, der kaldes kogepest eller osmose, da polyesteren langsomt udvaskes gennem vand, der fryser om vinteren. Det får poolen til at revne eller mugne om sommeren og danne bobler i overfladelaget.

Vores leverandør tilbyder verdens mest unikke pool fra den patenterede Composite Armour-teknologi. Disse glasfiberbassiner kaldes også kompositbassiner.

Kompositbassiner indeholder et net af Kevlar og kulfiber og dermed bliver poolvæggene fleksible men samtidig meget holdbare. Komposit pools indeholder kun vinylester og ingen polyester, hvilket betyder, at de er garanteret for livet.

Termoplastisk pool / PP Pool

Termoplastpool eller polypropylenpool (PP Pool) / Plastpool er den nyeste teknologi i poolbranchen. Poolens materiale består af det miljøvenlige materiale Polypropylen, som tilhører gruppen af ​​termoplast og har en enorm god isoleringsevne.

Termoplastbassiner leveres som et “helt kar” ligesom glasfiberbassiner. Da polypropylen er et homogent materiale, kan det IKKE danne osmose / byllepest, som det kan i billige glasfiberbassiner indeholdende polyester. Materialet er slidstærkt og derfor kan selv hunde svømme i poolen!

PP pools er meget populære, fordi de både er overkommelige og nemme at tilpasse til ens ønsker. Med en PP pool får du en attraktiv pool i din have uden at have brug for et massivt budget. PP-stængerne giver også mange muligheder, når det kommer til poolens størrelse og form.

Termopool / termopool / isopool

Termopoolen består af polystyrenblokke, som derefter fyldes med beton, som bliver poolens ramme. Beton, som er et meget slidstærkt materiale, kan holde i 50-100 år alt efter omstændighederne.

Vi tilbyder Termopool fra Jakke og fra Chemoform. Poolvæggen er derefter beklædt med liners i forskellige farver. Isopool er alternativet for dem, der har svært ved at få en færdig pool i jorden.

Uanset hvilken poolmodel du har valgt, er du velkommen til at rådføre dig med vores sælgere inden du køber poolen. Jordbassin eller Overjordisk pool, Glasfiber pool, Termoplastpool, Termopool eller Liner-pool – Vi hjælper dig med at vælge den rigtige pool i dine drømme!

Over jorden pool / børnepool

Overjordiske pools eller også kaldet børnebassiner fås i forskellige størrelser. Fælles for disse pools er, at de står over jorden og er en selvbærende konstruktion af pladeramme og liner. Overjordiske pools / børnebassiner er normalt entry-level modeller, hvor man først køber en overjordisk pool som familiepool som en test.

Når du derefter har prøvet, hvordan det er at have en overjordisk pool, investerer du normalt i en nedgravet pool som en permanent overjordisk pool. Du kan finde vores modeller af overjordiske pools i online butiken.

Kontakt os

Ønsker du mere information eller priser, kan du nemt kontakte os. Vi hjælper dig gerne med dit køb af den bedste svømmehal af høj kvalitet, der passer til dig og din grund.

0
  0
  Din indkøbskurv
  Din vogn er tomTilbage til butikken
   Beräkna frakt
   Verkställ rabattkod
   Tillgängliga rabattkoder
   test_tabort kr rabatt
   Otillgänglig rabattkod
   blckfrdy kr rabatt Black Friday erbjudande
   blwk15 Få 15% rabatt Black week erbjudande 15% rabatt
   halloween Få 0% rabatt
   prfr05 Få 5% rabatt
   prfr3 Få 3% rabatt