Pooltak

Pooltag der sparer energi

Pooltime tilbyder en bred vifte af poolovertræk, der passer til enhver smag. Vi har alt fra lave pooltage til høje pooltage af kanalplast eller klar plast af høj kvalitet. Poolovertræk forlænger poolsæsonen og giver også beskyttelse til din pool. Nyd din pool ekstra længe i løbet af sæsonen med et poolovertræk til din pool.

Pooltime tilbyder pooloverdækninger fra tre forskellige leverandører, som har solgt deres produkter i tusindvis i Norden. Pooltaget “Classic in a box” har været en bestseller i Sverige siden 2006. I 2011 blev Dallas introduceret, som er et lavere pooltag. I 2019 blev Casablanca Infinity lanceret og i 2020 blev Sydney introduceret, som er et pooltag, der kun har skinner på den ene side.

Vores modeller af pooltage er bygget til det svenske klima og vores pooleksperter hjælper gerne, når du skal vælge dit pooltag. Vi har mange års erfaring med pools og pooltage og hvordan de monteres, hos os er du i trygge, erfarne hænder.

FORDELE VED VORES POOLOVERDÆKKER

Sikkerhed er normalt en stor grund til at vælge at købe et pooltag, men der er også andre grunde til at få et pooltag. Et bassintag beskytter vandet i pools mod forurening som snavs, sand, sten, blade og ikke mindst regnvandet, der ændrer poolens pH-værdi.

Et pooltag er også en økonomisk mulighed. Når du overdækker poolen, kan du bruge poolen i en længere periode og dermed forlænge svømmesæsonen. Du kan regne med at kunne svømme i poolen fra april til oktober i 28-30 graders vand, da pooltaget har en høj isoleringsevne og holder på varmen i poolvandet.

En af de bedste fordele ved poolovertræk og poolovertræk er, at de reducerer behovet for vedligeholdelse. Dette giver dig lettere poolejerskab. Taget beskytter poolen mod for eksempel blade, der falder ned, men giver også beskyttelse, der forhindrer børn og kæledyr i at falde i vandet. Hvis taget er aflåseligt, er der ingen grund til at have hegn eller hegn omkring poolen for at forhindre børn i at falde i vandet.

At have gennemsigtige poolovertræk reducerer bakterievæksten, da solens UV-stråler reducerer bakterievæksten. Det betyder, at der vil være et reduceret forbrug af kemikalier og rengøringsprocesser. Gode ​​fordele for både naturen og din pengepung. Om vinteren fungerer pooltaget som et perfekt vinterdæksel, hvilket baner vejen for mindre vedligeholdelse.

Vi tilbyder forskellige muligheder for pooltage af høj kvalitet og en bred vifte af forskellige modeller. Hos os kan du finde et pooltag, der passer til din have og pool. Læs mere om vores pooltagerocke

Svært at finde den rigtige størrelse? Læs vores guide til pooltag

Visar 1–16 av 56 resultat

Høje pooltage

Da pooltagene kom til Sverige i 2000-tallet, blev kun de høje modeller leveret i kasse. De høje modeller klarer sne galant, og du behøver ikke tænke på pooltaget, hvis du holder vinterferie.

En anden fordel ved et højt pooltag er, at de er nemmere at holde rene. Det buede pooltag har en stejlere hældning langs siderne, hvilket gør, at snavs og sne glider lettere af end på de lave pooltage, som har en fladere overflade.

Det buede pooltag er også bedre, når der samler sig sne på det, har du et fladt pooltag gør du bedst i at feje sneen væk. Har du et sommerhus/sommerhus med pool, som du ikke har så god udsigt til, kan et med højt tag være bedre som vinterdækning.

De høje poollofter giver højder på omkring 1,5 meter, hvilket gør, at det nærmest føles som dit eget badehus, og du får en lang badesæson. Du kan hoppe, stå og lege i hele poolen. Mange tror, ​​de er store, men der er mange fordele ved stort og højt til loftet.

 

Högt pooltak

MELLEMHØJDE POOL-LOFT

Mellemhøje pooltage har normalt en højde på omkring 90 cm. Det er stadig en god højde for et behageligt miljø, der betyder, at du kan svømme såvel som at stå op i midten af ​​poolen. Mens højder under en halv meter tæller mere som en beskyttelse.

Når du har et tag, der er mindre end en meter højere end terræn, kræves der hverken byggetilladelse eller anmeldelse. Men så skal afstanden til grundgrænsen være mindst 4,5 meter. Skal du placere poolen og pooltaget tættere på din nabos skel, skal du have naboens skriftlige samtykke.

Mellemhøje pooltage er et godt valg, da de hverken hindrer udsynet til landskabet, haven eller naboens udsyn. Man kan komfortabelt svømme under en fuldt overdækket pool, og det giver fri bevægelse i midten af ​​det overdækkede poolområde takket være den højere konstruktion.

Pooltagets mellemhøjde er derfor et godt kompromis, hvis du gerne vil kunne blive og bevæge dig under pooltaget, men ikke sløre for meget udsyn fra huset eller for naboerne. Selv mellemhøje tage har modeller med mere hvælvede tage, hvilket betyder lettere rengøring og jævn vinterbelægning.

Det er glat og nemt at åbne taget med sektioner, der kan flyttes i begge retninger. Hvis det ønskes, kan skinnerne forlænges, så hele taget kan skubbes væk fra poolområdet

Glidesystemet forenkler jævn bevægelse af segmenterne i begge retninger. Hvis skinnerne forlænges, kan hele pooltaget skubbes væk fra poolområdet, så du kan svømme helt under åben himmel.

 

medelhöga pooltak

LAVT POOL LOFT

De seneste år har det været en stor trend at have et så lavt pooltag som muligt. Lave pooltage hindrer ikke udsigten fra huset, hvilket kan være værdifuldt, hvis du vil kunne nyde solnedgange, eller hvis du har havudsigt.

Selv naboerne kan være en årsag til denne tendens. De lave poollofter tilslører ikke naboens udsyn, hvilket betyder færre klager fra naboerne.

En anden grund til at vælge et lavt tag er på grund af den lave totalvægt, som gjorde det nemmere at skubbe tagsektionerne til side og åbne poolen. Men nutidens hjulteknologi, glideskinner og teleskopkonstruktioner, er der ikke den store forskel på dem med højt tag eller lavt tag. Dens sektioner på taget er lige så nemme at åbne.

 

Låga pooltak

ULTRA-LAVT POOL-LOFT MED SKINNE PÅ DEN ENE SIDE

Sydney og Champion pool tagmodellerne er ultralave pooltage, der kun har én skinne på den ene side. Disse tage er eksklusive og af højeste kvalitet.

Da man normalt går i poolen på den ene side, kan man med denne løsning vælge at sætte skinnerne på den modsatte side, så man ikke ser skinnerne, når man går i poolen. En både enkel og stilfuld løsning for at undgå skinner.

Se vores udvalg af poolovertræk nedenfor eller kontakt os i dag for at diskutere, hvilken løsning der passer bedst til din pool og have.

 

Ultralåga pooltak

POOLTAK MED ELEKTRISK MOTOR

Med dette solcelledrevne pooltag bliver det nu nemmere end nogensinde at åbne og lukke dit pooltag. Vores MOOVER er en automatisk solcelledrevet elmotor, der forenkler livet ved poolen. At den også er drevet af solceller er perfekt nu i 2023, hvor elektriciteten ikke ligefrem er billig.

MOOVER kan nemt styres med en fjernbetjening, der åbner og lukker pooltaget for dig. Derudover oplades den ved hjælp af solceller. Skulle der mangle solskin, kan du nemt koble den til dit elnet. Under optimale forhold er én opladning nok til hele sommersæsonen uden at skulle genoplades.

Vores MOOVER kan tilføjes til de fleste poolovertræk på markedet. Kontakt os, så fortæller vi mere om vores fleksible automatiske solcelledrevne elmotor til pooltage. Vi har et stort udvalg af pooltilbehør. Klik her for mere pooltilbehør.

 

solcellsdriven elektrisk motor pooltak

SIKKERHEDSDÆKNING TIL DIN POOL

De poolovertræk, som Pooltime leverer, er klassificeret som et sikkerhedsovertræk til din pool, da det beskytter børn og kæledyr mod at falde i poolen. Pooltaget isolerer poolen, så poolen holder på varmen, og der skal dermed mindre energi til for at holde den varm.

Vi tilbyder tre forskellige mærker af premium kvalitets poolovertræk, så du kan vælge det, der passer dig bedst. Vi har lave tage, ultra lave tage, mellemtage og høje tage, som alle er nemme at åbne og lukke. Forlæng din badesæson og hold børn og dyr sikkert i haven.

Pooltagene fås i kanalplast eller klar plast, eloxerede aluminiumsprofiler eller antracitfarvede profiler. Vi har et stort udvalg af alle slags tage til pool, så vi kan garantere, at du finder det rigtige pooltag til din drømmepool. Kontakt os for et tilbud eller se vores poolovertræk her.

BØRNESIKRE OG kæledyrssikrede poolovertræk

Alle vores poolovertræk er godkendt som sikkerhedsafdækning og har aflåselige moduler til at låse uvedkommende ude og forhindre børn i at komme i poolen. Drukneulykker er den hyppigste dødsårsag, når det kommer til små børn. Beskyt børnene og dine kæledyr med et poolovertræk af rigtig god kvalitet, der er nemt at åbne og lukke.

Poolovertræk holder børn og kæledyr ude af poolen, når du ikke er til stede. Med et pooltag behøver du hverken bygge hegn eller hegn omkring poolen i haven, da selve pooltaget er tilstrækkeligt som sikkerhed. Da en poolulykke normalt sker, når børnene er nysgerrige og udforsker det omkringliggende miljø, er det nemt for dem at falde i ved et uheld.

Ifølge Boligstyrelsens regler skal den, der bygger en pool, have tilstrækkelig beskyttelse til børn og kæledyr, for at mindske risikoen for drukneulykker. Det er et krav, der gælder for alle bassiner, der har en vanddybde på mere end 20 centimeter.

Selv kæledyr, der bevæger sig frit på grunden, har en risiko for at falde i en pool, der ikke har pooloverdækning. For kæledyr er der ingen direkte direktiver om sikkerhedsudstyr, men du skal kunne demonstrere, at du har en løsning til kæledyr, der holder et højt sikkerhedsniveau.

 

Nedenfor kan du se en video, der viser vores poolovertræk og deres holdbarhed:

Ubrydelig polycarbonat, kanalplast og klar plast

Der er mange valg, du måske skal træffe, når du skal vælge tag til en pool. Udover højden på pooltaget er der en række materialevalg at vælge imellem. Det er vigtigt at vælge det materiale, der passer til dig, dine behov og din pool. Alle de materialer vi tilbyder er af høj kvalitet.

Ubrydelig polycarbonat

Polycarbonat er et utroligt godt materiale til pooltage. Den har høj styrke, som gør pooltagets tag ubrydeligt. Det er nemt at behandle og er meget modstandsdygtigt over for UV-stråler. Det er et sejt materiale og tåler varme fra -50 grader til +120 grader.

Kanal plast

Kanalplast er lavet af polycarbonat og har en luftspalte i selve materialet. Den kanalplast vi sælger har en tykkelse på 8 mm.

Kanalplast har meget bedre isoleringsegenskaber end klar plast, men en ulempe er, at du ikke har så god evne til at se igennem pooltaget. Et pooltag lavet af klar plast afgiver cirka 69 % mere varme, end kanalplast gør.

Klar plast

Klarplast er en solid plade af enten ubrydelig polycarbonat eller SAN (akryl). Vi sælger klar plast i en tykkelse på 3 mm eller 4 mm.

Materialet SAN er fire gange så billigt som polycarbonat men tåler mere, polycarbonat er ubrydeligt. Polycarbonat bruges blandt andet til politiets skjolde og findes i siderne af en ishockeybane. Mange vælger klar plast, da det er nemmere at se gennem poolens tag.

Poolovertræk forlænger svømmesæsonen

Trenden med at ønske lavere og lavere pooltage, selvom det er en stor fordel i Sverige at have et højere pooltag, er, at man kan svømme under taget, selvom det blæser og regner udenfor. Det æstetiske har simpelthen overtaget det praktiske.

Et gennemsigtigt tag på din pool gør, at temperaturen på poolvandet holder sig varm længere, hvilket betyder, at du har en god svømmemulighed en større del af året. Da dit vand i poolen opvarmes af solens stråler, reduceres udgifterne til opvarmning også.

Vores anbefaling er at vælge pooltag ud fra, hvordan du vil bruge poolen. At vælge pool ud fra, hvordan du synes, naboen skal se det, er en mindre god idé. Velkommen til os for rådgivning om de forskellige modeller. Vi har mange års erfaring og kan give dig gode alternativer til netop din pool, gode råd og viden om, hvordan du installerer dem.

Den mest populære konstruktion af pooltage er af den teleskopiske type, af sektioner af gradvist stigende størrelse, der glider ind i hinanden. Hver sektion ruller i løbere langs kanten af ​​swimmingpoolen til enden af ​​bassinet, hvor sektionerne passer ind under den største sektion.

Kontakt os

Kontakt os, hvis du ønsker mere information om vores forskellige tage til svømmebassiner. Du er velkommen til at kontakte os enten på telefon eller mail. Eller anmod om et tilbud.