Pooltakstillbehör

Under denne kategori lister vi tilbehør til pooltag såsom ekstra skinner, motorstyring til pooltaget og forskelligt tilbehør, der kan være nødvendigt til dit pooltag.

Visar alla 8 resultat

Ekstra skinner til pooltag

Albixon pooltage (Klasik, Smart, Dallas, Infinity) inkluderer skinner, der er lige så lange som selve pooltaget. For at kunne skubbe pooltaget væk fra poolområdet kræves der ekstra skinner til pooltaget. Normalt er et modul ca 220 cm langt til standard pooltage, derfor fås ekstra skinner i tre forskellige længder: 250 cm (så har du 30 cm bag poolen at gå rundt om), 280 cm (så har du 60 cm bag poolen at gå rundt) eller 323cm (for at have ca. 1m bag poolen). De ekstra skinner leveres i par. Fordelen er altid at købe ekstra skinner til dit pooltag i forbindelse med pooltaget. Så sættes de ekstra skinner på pool tagboksen og du slipper for dyre ekstra fragtomkostninger.

Nivokit pooltag i boks (KITxxx) inkluderer 3m ekstra skinner som standard. Ønsker du yderligere ekstra skinner, kan disse købes ekstra i længder på 250cm eller 300cm.

Elektrisk solcelledrevet motorstyring til pooltag

Vil du have en ekstra rede til dit pooltag? Introduktion til MOOVER. Det er en automatisk solcelledrevet elmotor, der gør det nemmere for dig at åbne og lukke dit tag. MOOVER styres via en fjernbetjening og oplades ved hjælp af solceller. Hvis det solrige vejr er dårligt, skal du blot tilslutte MOOVER’en til lysnettet. Under ideelle forhold vil én opladning holde hele sommersæsonen uden genopladning.