Om Pooltime

En elegant pool i haven er ikke kun smuk at se på, men forbedrer også livskvaliteten for hele familien. I stedet for at rejse væk i en uge på sol- og badeferie, kan du have den i din egen have året rundt. En normal hverdagsmorgen kan starte med en svømmetur uanset vejret, og en hård arbejdsdag kan ende med en afslappende svømmetur i poolen.

Pooltime er en privatejet aktør på det svenske poolmarked. Vi har været aktive i poolbranchen siden 2007 og har arbejdet med distributionsdrift, produktion og service og har en vidtrækkende viden og kompetence, som vi gerne deler med vores kunder.

Hos Pooltime har vi kun udvalgt leverandører, som holder en høj kvalitet og tilbyder god support, så du som kunde ikke bliver skuffet over, at produktet ikke er af den rigtige kvalitet. Vores leverandører er placeret i Spanien, Tjekkiet, Ungarn, Tyskland, Belgien, det vil sige lande, der har en længere poolsæson, end vi har i Sverige og dermed har et bredere sortiment. Poolbranchen har udviklet sig meget siden 2007, fra kun at have installeret cirkulationspumpeee og filter til i 2020 at kunne installere fuldautomatiske anlæg med klor, saltklorinator eller aktiv ilt. Disse systemer har eksisteret i vores nabolande i mange år, men det er først for nylig, at man i Sverige også er begyndt at efterspørge denne type moderne løsninger.

Vi har udvalgt vores sortiment, så du som kunde får mulighed for at finde den rigtige løsning til netop dine behov. Vores fokus er på to poolkonstruktioner: PP Pool, der kommer som et helt kar, hvor materialet er miljøvenligt og monteringen er hurtig, og Termopool, hvor poolen leveres i dele og kunden selv kan samle poolen. Inden for pooldækninger har vi valgt tre forskellige leverandører, der repræsenterer budget-, medium- og premiumsegmenterne. Vores pooltage fås i ultralave designs (fra kun 38 cm i højden) op til høje pooltage (med op til 215 cm i højden).

Vi hyrer kun svenske entreprenører, der har gennemgået Pooltimes uddannelse på vores produkter, så installationen bliver så smidig som muligt. Det er en sikkerhed, du som kunde kan regne med ved køb af pool hos Pooltime.

“VI KOMMER HEM TILL DIG!”

Vi har noggrant sett över våra kostnader för att kunna erbjuda dig konkurrenskraftiga priser og därför har vi valt att inte ha egen butik. Vi “kommer vi ut till kunden istället”. Konceptet gör att du som kund får ett lägre pris samtidigt som du får en personlig kontakt med oss og du kan räkna med att få den hjälp du behöver för att ta rätt beslut gällande din pool. Genom ett långtgående samarbete med underentreprenörer täcker vi på Pooltime in hela Sverige.

Salgsprocessen er enkel og gennemsigtig: Kunden modtager et tilbud fra os, som vi følger op med et gratis hjemmebesøg sammen med entreprenøren, der ser direkte på de forskellige dele, der kræves for en vellykket poolinstallation.

 

 

HEL ENTREPRENØR ELLER DELT KONTRAKTØR

Vores underleverandører kan tilbyde dig som kunde alt fra totalløsning til fællesentreprise. I forbindelse med poolinstallationen kan vi også tilbyde at fjerne træer, buske, belægningssten eller at bygge trædæk. Vi gør alt for at gøre det nemmere for dig som kunde at få installeret din drømmepool!

Om os – Pooltime

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.