Automatisering klor/salt

KAN POOLEN VÆRE VEDLIGEHOLDELSESFRI?
Med et automatisk doseringssystem fra Brilix kan du slappe af og undgå unødvendigt arbejde med at vedligeholde din pool. Vi tilbyder flere modeller efter behov. De mere simple modeller måler pH og REDOX (Reduktion/Oxidation) og doserer flydende klor og flydende pH minus, mens de mest avancerede kan styre cirkulationspumpen, varmelegemet og har en indbygget frostvæsketilstand, der forhindrer poolen i at fryse om vinteren.

Visar alla 10 resultat

Ved at downloade en app på din mobiltelefon kan du styre og overvåge systemet via din mobiltelefon.

Vi har det absolut nyeste automatiske doseringssystem på markedet, som konkurrenterne kun kan drømme om! Kompakt doserings- og kontrolsystem til automatisk poolvandsbehandling med integrerede sondeholdere, doseringspumper og flowstyring eller en klorfri teknologi til krystalklart og ferskvand med intelligente systemstyringsfunktioner?

Poolovervågningsapp, der giver dig mulighed for at overvåge alle pooldata, når du er online. Du kan indstille meddelelser, hvis værdierne overstiger indstillingsgrænsen.

ALTID DEN RIGTIGE VÆRDI

Det største problem poolejere står over for er at overdosere poolens klorværdier med såkaldte multitabs (multi-puck). Disse multitabs indeholder normalt klor, stabilisator, flok og algedræbende middel. Problemet er, at disse stoffer interagerer med hinanden, og pH-værdien ændrer sig. Hvis pH-værdien er for høj, virker klor ikke så effektivt. Derudover løses disse pucke ikke over tid, da disse omkredse falder.

Ved at måle REDOX-værdien får du et meget mere kontrolleret klorindhold i poolvandet og mindre øjen- eller hudirritation.

EKSTERN DISPLAY

Med et eksternt display kan du altid se temperaturen i poolen, inden du tager din morgen- eller aftendukkert.