Premium pool og pooltag fra en betroet leverandør

Pooltime
 ANMODNING OM TILBUD   BESTIL ET HJEMMEBESØG  TELEFON  EMAIL

Bygning af en pool i Aalborg

En dejlig dukkert i din egen pool i Aalborg, dette kan blive din virkelighed hos os på Pooltime. En pool på grunden kan virkelig øge både livskvaliteten, haven og husets værdi. En oase i haven, hvor du kan tage en svalende dukkert på en rigtig varm sommerdag eller et øjeblik til leg og hygge med dine børn, der skaber mange gode minder sammen. En pool er også en glimrende måde at komme i bedre form på. Øv almindelig svømning uden at trænge andre.

Uanset hvad du vil have din pool til, kan vi hos Pooltime gøre denne investering til den bedste for dig! Med vores lange erfaring i poolbranchen i Danmark, vores pools af meget høj kvalitet og vores utroligt kompetente medarbejdere, kan vi hjælpe dig med at gøre byggeriet af din drømmepool til det bedste i Aalborg!

Vi er eksperter i svømmebassiner i Aalborg

For mange mennesker er det en stor investering at bygge deres egen pool i deres have. Lej os hos Pooltime for at være i eksperternes sikre hænder til din poolinstallation i Aalborg. Kom med din idé til os, så hjælper vi dig med at tilpasse din pool, efter dine ønsker. Lad os være din poolinstallatør i Aalborg og omegn.

Processen er forholdsvis enkel, når man bygger en pool. Vi sender dig et tilbud på en komplet poolpakke med pooltag og varmepumpe samt en cirkapris på poolentreprisen. Gennem tilbuddet får du en pris på, hvad det koster at bygge poolen gennem totalentreprise, hvor vores poolbygger udfører totalentreprise.

Vores dygtige entreprenører har mange års erfaring med at bygge og installere pools i Norrköping. Vi tilbyder et stort udvalg af pools at vælge imellem, så du kan finde den bedste pool til netop din grund og præferencer. Velkommen til at kontakte os for mere information eller rådgivning om pools i Aalborg.

Høj kvalitet af vores pools

Vi hos Pooltime arbejder kun med de bedste og højeste kvalitetskomponenter til vores pools. Vi ønsker, at du skal kunne nyde din pool i mange år fremover, endda hele livet. Vælger du en pool hos os, får du en sikker investering for fremtiden og professionel installation af eksperter.

Hvilke pools har vi til Pooltime?

Der er mange forskellige måder at bygge en pool på og mange forskellige materialer at vælge imellem. I dag findes der mange forskellige pooltyper på markedet og disse pooltyper kan opdeles i to kategorier.

Pools der leveres i dele og dem der leveres som et “helt kar”. Med en pool, der leveres som et “helt kar”, er installationen meget hurtigere, og du behøver ikke have en PVC liner i din pool.

Termoplastpool / PP-pool, miljøvenlig “fuldt badekar” komplet poolpakke

Pooltime

Termoplastpool eller Polypropylen pool (PP Pool) / Plast pool er den nyeste teknologi i poolindustrien. Poolens materiale består af et miljøvenligt materiale kaldet Polypropylen og tilhører gruppen af ​​termoplast. Disse pools har en utrolig god isoleringsevne.

Termoplastbassiner leveres som et “helt kar” ligesom glasfiberbassiner. Da polypropylen er et homogent materiale, dannes der ikke osmose/byllepest. Hvilket den kan i de billige glasfiberbassiner, der indeholder polyester.

Materialet er meget holdbart, og det betyder, at selv hunde kan svømme i poolen! Læs mere om vores PP-puljer og se i vores poolkatalog.

Flere oplysninger om vores poolpakke fra PP Pool eller konfigurer PP Pool online i vores online butik .

Glasfiberpool

Denne pool leveres som et “helt kar”. Denne type pool har været meget efterspurgt de seneste år. Vi hos Pooltime udvælger nøje vores leverandører, så levetiden på din pool bliver så lang som muligt. Glasfiber er et meget følsomt materiale, hvilket gør det ekstra vigtigt at vælge den rigtige leverandør.

Hvis du køber en billig (lav kvalitet) glasfiberpool, der indeholder polyester, kan du få noget, der hedder byllepest eller osmose. Så slipper polyesteren langsomt vand igennem, som fryser om vinteren. Det betyder, at bassiner kan revne eller mugne om sommeren og danne bobler i overfladelaget.

Vores leverandør tilbyder verdens mest unikke pool fra den patenterede Composite Armour-teknologi. Disse glasfiberbassiner kaldes også kompositbassiner.

Kompositbassiner indeholder et net af Kevlar og kulfiber, dette gør poolvæggene fleksible men samtidig ekstremt holdbare. Komposit pools indeholder kun vinylester og ingen polyester, derfor er der livstidsgaranti på disse pools.

Thermopool / Isopool
komplet poolpakke

Pooltime

Thermopool består af polystyrenblokke som derefter fyldes med beton, dette bliver rammen af ​​poolen. Vi tilbyder Thermopool fra Kemoform  og fra Jackon. Poolvæggen beklædes derefter med en liner, der fås i mange forskellige farver. Isopool er et perfekt alternativ for dem, der har svært ved at få en færdig pool ind på deres land.

Uanset hvilken poolmodel du vælger, er du velkommen til at kontakte og rådføre dig med vores sælgere inden dit poolkøb. Jordbassin eller Overjordisk pool, Glasfiberpool, Termoplastpool, Thermopool eller Liner pool – Vi hjælper dig med at vælge den rigtige drømmepool til din have!

Flere oplysninger om vorestermopools< span style=”color: #92784f;”> eller konfigurer termopoolen  direkte i onlinebutikken.

Overjordisk pool / børnepool

Overjordiske pools eller også kaldet børnebassiner findes i mange størrelser. Fælles for disse bassiner er, at de er over jorden. De er også en selvbærende konstruktion af metalpladeramme og liner.

Overjordiske pools / børnebassiner er normalt begyndermodeller. Du køber først en overjordisk pool som en familiepool for at teste poolen. Mange mennesker, der har prøvet, hvordan det er at have en overjordisk pool, investerer så ofte i en nedgravet pool som en permanent pool. Du kan finde vores modeller af overjordiske pools her i webbutik. span>

Fuldstændige puljepakker

Vi har også produceret komplette poolpakker for at gøre det nemmere for jer kunder. Arbejder du ikke med pools, kan det være svært at vide, hvilke produkter du egentlig skal bruge til din pool eller tilbehør. Køber du fx en poollampe, skal du også have en transformer til det.

Poolpakkerne er opdelt i grundpakker, komfortpakker, varmepakker mv. Se vores poolpakker< / span>

Skriv til os

Postadresse

Pooltime.se – Toth Invest Solutions AB
Hedmätaregatan 30
218 38 Bunkeflostrand

E-mail

info@pooltime.se

Org. nr.

556829-4796
moms: SE556829479601

Bankgiro

BG: 721 – 4695

Ring os

Telefon

0046 102067060

Telefontider:

man-fre: 10:00 til 18:00
Lørdag: 11:00 til 14:00
Søndag: Lukket

Eller udfyld formularen nedenfor for nemt at kontakte os og få et tilbud:

  Byg en pool på egen hånd i Aalborg

  Der er mange kunder, der vælger at bygge deres pools selv. Så kan det være en fordel at kende omkostningerne ved at bygge poolen. De priser, vi tilbyder for installation af pools, er meget konkurrencedygtige, og ofte kan det være bedre at få en professionel til at stå for konstruktionen af poolen, frem for at gøre det selv.

  Vælger du en poolekspert, ved du at alt vil gå rigtigt, det vil gå hurtigere, du kan bruge tid på andre ting i stedet, læn dig tilbage og nyd poolen når det er parat. Ved hjemmebesøg i Aalborg og omegn er gravemaskinen og poolinstallatøren/poolbyggeren også på stedet. Det skyldes, at vi ønsker, at tilbuddet er så præcist som muligt. Det er en perfekt mulighed for at stille spørgsmål, som du måske undrer dig over inden byggeriet. Så er det gratis at gå i gang med at bygge drømmepuljen.

  Gode ting at tænke på inden dit poolbyggeri i Aalborg

  Selvom du normalt ikke har brug for en byggetilladelse eller en jordtilladelse, når du installerer en pool, i byen Aalborg og dens omgivelser, er der stadig brug for en vis sund fornuft, når bygge en pool. Nogle ting, der er gode at tænke over, inden man bygger en pool, er:

  • Noget der er godt at tænke på er bassinets placering på grunden, samt hvilken størrelse og form der passer bedst til dine behov.
  • Du skal også tage stilling til, om det skal være delvist eller helt nedgravet eller over jorden.
  • Tjek eventuelle ledninger og rørføringer på startsiden ledningskollen.se. Det er kundens ansvar at tjekke, hvor ledningerne er placeret. At vide, hvor du ikke kan placere poolen.
  • Tal med naboerne i området, som har bygget bassiner. Det er godt at vide, hvordan jordbundsforholdene og grundvandsstanden er.
  • Overvej om du har tid og energi til selv at bygge en pool? Eller hvis du vil påtage dig fælles- eller totalentrepriser.
  • Det er også godt at tænke over, hvornår på året det er bedst for dig at begynde at bygge din pool.
  • Læs om de forskellige poolkonstruktioner, hvad er deres fordele og ulemper.
  • Anmod om et gratis tilbud fra os og tal med vores poolekspert
  • Bestil et hjemmebesøg til din pool i Aalborg.
   

  Tilbehør til din pool i Aalborg

  Hos os kan du også finde et meget bredt udvalg af pooltilbehør, som du kan få brug for til din pool. Vælg mellem pooltilbehør, der gør det mere behageligt at være i din pool eller mere praktisk.

  Det grundlæggende udstyr til en swimmingpool er delvist en cirkulationspumpe der cirkulerer vand og et sandfilter, der renser vandet. Så er der forskelligt forskelligt tilbehør til at gøre poolvandet renere. En UV-lampe ændrer bakteriens DNA, så den ikke kan formere sig, hvilket betyder, at der kræves 70-80 % mindre klor i vandet.

  Poolvarmepumpe er nødvendig, hvis du vil varme poolvandet op til 30 grader, så du kan bruge poolen fra marts til oktober. Pooltag er et populært pooltilbehør som isolerer poolen, forhindrer snavs eller blade i at ende i poolen og beskytter også børn og dyr mod at falde i poolen.

  Her er nogle eksempler på det tilbehør, vi leverer i vores sortiment:

  • Poolopvarmning
  • Pool klud – liner
  • Poolrobot & poolpleje
  • Vandrensning
  • Poolbelysning
  • Terning
  • Glimre & indløb
  • Poolpumpe & el-skab
   

  Poolens placering

  At placere poolen korrekt er af stor betydning. Ikke kun af praktiske årsager, som hvor ens ledninger går hen, men også for at det er optimalt til brugen af poolen. Det er også en permanent beslutning, da poolens placering ikke kan ændres efter poolen er installeret.

  Det er en god idé at placere poolen et godt samlingssted. Dog ikke for tæt på en udgang fra huset, du ønsker ikke at være tæt på at falde i poolen, hver gang du går ud. Men samtidig ikke så langt væk fra huset er det for mange en fornøjelse at kunne se deres pool. De fleste mennesker har det godt med at være i nærheden af vand, og at se det blå vand glimte i poolen om sommeren er noget, man aldrig bliver træt af. Du vil også gerne kunne have godt opsyn, hvis dit barn er i poolen.

  Pooltag

  En anden ting, der er god at tænke på, er at have et par meter fri bag din pool, hvis du ønsker et pooltag. Hvad mange ikke tænker over er, at pooltaget trænger til en plads, når det ikke dækker ens pool. Dette kaldes normalt pooltagets “parkeringsplads”.

  Godt at huske på er, at du skal have mindst 1 meter ekstra ud over “parkeringspladsen” for at kunne gå rundt om din pool. Selvom du ikke har tænkt dig at købe pooltag, kan det være godt at huske på, hvis du vil købe tag til poolen på et senere tidspunkt.

  Sikkerhed er normalt en almindelig årsag til at man vælger at købe et pooltag, men der er også andre grunde til at få et pooltag. Poolovertræk beskytter vandet i bassinerne mod forurening som sand, sten, snavs, blade og ikke mindst regnvandet, der ændrer bassinets pH-værdi.

  Et pooltag er også en god økonomisk mulighed. Når du overdækker poolen, kan du bruge poolen i en længere periode og forlænge svømmesæsonen. Så kan du regne med at kunne svømme i poolen fra april til oktober i 28-30 graders vand, da pooltaget har en høj isoleringsevne.

  Hvor stor en pool i Aalborg skal du vælge? 

  Grundreglen siger, at hvis du har en mindre grund på 400 m2, anbefales en poolstørrelse på 3 x 6 m. Mens store grunde på 400 m2 kan have poolstørrelser på 4 x 8 m eller større. Disse to poolstørrelser er i dag standard, og alle pooltage er fremstillet til disse poolstørrelser.

  At vælge en pool, der også passer til alle behov og hele familien, er ikke altid let. Et dejligt bad, der er værdsat af både voksne og børn eller måske gæster. Noget du kan nyde i mange år fremover og skabe gode minder, som også kan hæve prisen på dit hus i Aalborg.

   

  Kontakt vores poolekspert og få gratis rådgivning

  Vi, der arbejder hos Pooltime, har været i den danske poolbranche i flere årtier og har fulgt udviklingen på det danske poolmarked. Det betyder, at vi kender fordele og ulemper ved forskellige pooltyper og poolkonstruktioner. Vi deler gerne vores erfaringer med vores kunder.

  Via vores hjemmeside finder du masser af inspiration, og du kan tage et kig på vores brede udvalg af pools og tilbehør. Vi har gratis hjemmebesøg og gratis rådgivning, når du overvejer at købe pool hos os i Aalborg. Kontakt vores pooleksperter!

  0
   0
   Din indkøbskurv
   Din vogn er tomTilbage til butikken
    Beräkna frakt
    Verkställ rabattkod
    Tillgängliga rabattkoder
    test_tabort kr rabatt
    Otillgänglig rabattkod
    blckfrdy kr rabatt Black Friday erbjudande
    blwk15 Få 15% rabatt Black week erbjudande 15% rabatt
    halloween Få 0% rabatt
    prfr05 Få 5% rabatt
    prfr3 Få 3% rabatt