Byg pool, poolservice og træterrasse

Byg pool, poolservice og træterrasse

Byg en pool – Er du interesseret i eller allerede ejer af en pool? Vi vil hjælpe dig!

At bygge en pool er en stor investering, kun efter huset. Det er derfor vigtigt, at alle dele passer sammen, da en enkelt lille fejl kan koste flere tusinde kroner at rette. Vi har derfor lavet denne side, så du som poolejer kan få hjælp på et tidligt tidspunkt.

Vi samarbejder med underleverandører i hele Sverige, som kan hjælpe med alt fra at grave gruben, tilslutte poolen, genopfylde, starte poolen, tilslutte el til at bygge et træterrasse rundt om poolen.

Delt eller nøglefærdigt, du bestemmer.

læs mere om hvor meget koster det at bygge en pool her.

At eje en pool kan i starten være en udfordring for mange, men når man har haft poolen et stykke tid, står det meste som regel klart. Når du for eksempel har haft din pool i et stykke tid, kan du ofte afgøre, om pH-værdien er høj eller lav, bare ved at kigge og mærke på vandet.

Ligesom en bil kræver en pool løbende service og vedligeholdelse. Vi hos Pooltime hjælper dig gerne med forårsåbning, efterårslukning eller vedligeholdelse af poolen, alt sammen for at gøre det nemmere for dig som kunde.

Vi tilbyder smarte løsninger, såsom automatiske doseringssystemer til klor, saltvand eller aktiv ilt, hvor du kan overvåge og følge værdierne direkte på din mobiltelefon.

BYG POOL

20190516_150904

OMKOSTNINGER FOR AT BYGGE POOL

IMG-20200509-WA0002

SERVICE

20190523_174531

Byg et pool- eller pooltag

I Sverige er det lidt af en nationalsport at samle de møbler man har købt og mange vil også gerne samle deres eget pool- eller pooltag.

Pooltime tilbyder færdige byggesæt i form af Termopool, som leveres med samlevejledning, så du selv kan sammensætte din pool. At bygge en Termopool tager 4-6 uger, så det er vigtigt, at du har den tid til at kunne bygge din pool færdig.

Vi erbjuder även “helbaljor”, så kallad PP Pool, som underlättar installationen då att poolen kommer i ett enda stycke. Detta minskar installationstiden till endast 1-2 veckor. Om du väljer att köpa en PP pool får du dessutom ett mycket miljövänligt alternativ som är hälsosammare mot både naturen og kroppen.

Vores pooltage leveres også i trækasser med komplette beskrivelser hvor alt medfølger til montage og montering.

Kontakt os for et tilbud eller Kontakt os for et tilbud eller.

Trædæk eller fliser

Pooltime samarbejder med dygtige tømrere i hele landet, som hjælper dig med at bygge terrassedæk i træ eller lægge fliser rundt om poolen på terrassen. Pooltime sikrer altid, at du får en kyndig fagmand, der kan sit job.

Service, forårsåbning, vinterlukning

Tilslutning af poolvarmepumpe, montage af pooltag, montering af pooltag, montering af automatisk saltklorinator eller automatisk klordosering er nogle af de arbejdsområder, vores serviceteknikere kan udføre for dig som kunde. Forårsåbning og vinterlukning af poolen betyder meget ansvar. Hvis du ikke dræner vandet fra rør og tilslutninger, kan det fryse om vinteren og kan medføre store omkostninger, når du skal åbne poolen. Sker det, kan der opstå lækage og er du uheldig, ligger området under fliser eller træterrasse og kan blive en dyr historie. Derfor er vores anbefaling altid at lade vores pooleksperter gøre arbejdet for dig!