Interesseret i at bygge en pool i København?

En forfriskende dukkert i din egen pool i København, hos os på Pooltime kan det blive en realitet. En pool på ejendommen kan på vidunderlig vis højne både livskvaliteten, haven og værdien af ens hus. En oase i haven, hvor du kan flygte og tage en dejlig svømmetur eller se dine børn lege med glade grin og råb. Skab måske gode minder med dine venner og bekendte med en poolfest.

Vi hos Pooltime kan gøre denne investering til den bedste for dig! Med vores lange erfaring i poolbranchen i Danmark, med vores pools af meget høj kvalitet og vores utroligt kompetente medarbejdere, kan vi gøre installationen af din pool til den bedste i København og omegn!

Vi er eksperter i svømmehaller i København

For mange er det en meget stor investering at bygge en pool på deres ejendom. Ved at hyre os hos Pooltime er du i eksperternes trygge hænder, til konstruktionen af din pool. Du er velkommen til at bringe os din idé! Vi kan hjælpe dig med at skræddersy din poolpakke på en optimal måde efter dine ønsker. Vi hjælper dig med tips og råd, der er vigtige, inden du bygger din pool i København.

Processen er ret enkel, når man bygger en pool. Vi sender dig et tilbud på en komplet poolpakke, med pooltag og varmepumpe samt en cirkapris på poolentreprisen. Gennem tilbuddet får du en udgift til byggeriet af poolen gennem totalentreprise, hvor vores poolbygger udfører totalentreprise.

Vores dygtige entreprenører har mange års erfaring med at bygge og installere pools i København. Vi tilbyder et bredt udvalg af pools at vælge imellem, så du kan finde den bedste til netop din grund og dine præferencer. Kontakt os gerne for mere information om pools eller gratis rådgivning i København og omegn.

Hvilke pools finder du hos os?

I dag er der mange forskellige tilgange til at bygge en pool og mange forskellige materialer at vælge imellem. Der findes mange forskellige pooltyper på markedet og disse kan opdeles i to kategorier. Pools, der leveres i dele og dem, der leveres som “hel balje”. Med en pool, der leveres samlet, altså “helt kar”, er installationen meget hurtigere, og du behøver ikke have en PVC liner i poolen.

Termoplast Pool / PP Pool, miljøvenlig “hel karbad” komplet poolpakke

swimmingpool_main

Termoplastpool eller polypropylenpool (PP Pool) / Plastpool er den nyeste teknologi i poolbranchen. Poolens materiale består af et miljøvenligt materiale kaldet Polypropylen og tilhører gruppen af termoplast. Disse har en enorm god isoleringsevne.

Termoplastbassiner leveres som et “helt kar” ligesom glasfiberbassiner. Da polypropylen er et homogent materiale, dannes der ikke osmose/byllepest. Noget den kan i de billige glasfiberbassiner, der indeholder polyester. Materialet er meget slidstærkt, hvilket betyder at selv hunde kan svømme i poolen! For at læse mere om vores PP Pools, se venligst vores poolkatalog.

Læs mere om vores poolpakke af PP Pool eller konfigurere PP Pool online i vores netbutik.

Glasfiber pool

Denne pool leveres som “hel balje”. Denne type pool har været meget efterspurgt på markedet de seneste år. Vi på Pooltime omhyggeligt udvælge vores leverandører, så din pools levetid bliver så lang som muligt. Glasfiber er et meget følsomt materiale, hvilket gør det særligt vigtigt at vælge den rigtige leverandør.

Årsagen er, at billige (lav kvalitet) glasfiberbassiner, der indeholder polyester, kan få noget, der hedder byllepest eller osmose. Hvor polyesteren langsomt slipper vand igennem, som så fryser om vinteren. Dette gør, at ens pool kan revne og/eller mugne om sommeren samt danne bobler på overfladelaget.

Vores leverandør tilbyder verdens mest unikke pool fra den patenterede Composite Armour-teknologi. Disse glasfiber pools kaldes også komposit pools.

Kompositbassiner indeholder et mesh af Kevlar og kulfiber, som gør poolvæggene fleksible, men også utroligt holdbare. Komposit pools indeholder kun vinylester og ikke polyester, hvorfor disse pools er garanteret livet ud.

Termopool / Isopool
komplet poolpakke

Termopool poolpaket

Termopoolen består af polystyrenblokke, som derefter fyldes med beton, dette bliver poolens ramme. Vi tilbyder Termopool fra Chemoform . Poolvæggen er herefter beklædt med en liner, som fås i mange forskellige farver. Isopool er et perfekt valg for dem, der har svært ved at få en færdig pool ind på deres land.

Uanset hvilken poolmodel du beslutter dig for, er du velkommen til at rådføre dig med vores sælgere inden du køber pool. Jordbassin eller Overjordisk pool, Glasfiber pool, Termoplastpool, Termopool eller Liner pool – Vi hjælper dig med at vælge den rigtige drømmepool til din grund!

Her er mere information om vores termopools eller konfigurere termopoolen direkte i vores netbutik.

Over jorden pool / børnepool

Overjordiske pools, også kendt som børnebassiner, fås i mange forskellige størrelser. Fælles for disse pools er, at de står over jorden, og er en selvbærende konstruktion af metalpladeramme og liner.

Overjordiske pools / børnebassiner er normalt entry-level modeller, hvor man først køber en overjordisk pool som familiepool, som en test. Mange mennesker, der har prøvet en overjordisk pool, vælger ofte en i jorden pool som en permanent pool. 

Du kan finde vores modeller af overjordiske pools dette forår online butik

Komplet poolpakker

Vi har udviklet komplette poolpakker for at gøre det nemmere for vores kunder, når de skal købe en pool. Arbejder du ikke med pools, kan det være svært at vide, hvilke produkter du egentlig skal bruge til poolen eller til tilbehøret. Køber du fx poolbelysning, skal du også have en transformer til belysningen.

Vores poolpakker er opdelt i grundpakker, komfortpakker, varmepakker mv. Se vores poolpakker

skriv til os

postadresse

Pooltime.se – Toth Invest Solutions AB
Hedmätaregatan 30
218 38 Bunkeflostrand

E-mail

info@pooltime.dk

Org. nr.

556829-4796
moms: SE556829479601

Bankgiro

BG: 721 – 4695

Ring til os

telefon

0046 10 206 70 60

telefontid:

Man-fre: 10.00 til 18.00
Lørdag: 11:00 til 14:00

Eller udfyld formularen nedenfor for nemt at kontakte os og få et tilbud:

  Byg pool på egen hand i København

  Der er mange kunder, der selv ønsker at klare byggeriet af deres pool. Så kan det være godt at kende prisen for at bygge en pool. Priserne som vi tilbyder for installation af pools er meget konkurrencedygtige og det kan ofte være bedre at lade en fagmand stå for byggeriet af poolen, i stedet for at gøre det selv.

   

  Vælger du en ekspert til jobbet, ved du, at alt vil gå rigtigt, det vil gå hurtigere, du kan bruge tid på andre ting, læne dig tilbage og nyde poolen, når den er klar. Ved hjemmebesøg i København er gravemaskinen og poolinstallatøren/poolbyggeren på stedet, så dit tilbud bliver så præcist som muligt. Det er en perfekt mulighed for at stille dem spørgsmål om konstruktionen af poolen, som du måtte have inden du går i gang. Så er du fri til at gå i gang med at bygge din drømmepool.

  Godt at tænke over, inden man bygger en pool

  Selvom der normalt hverken kræves byggetilladelse eller grundtilladelse, når man bygger en pool, i Københavns by og omegn, kræves der alligevel en vis sund fornuft, når man bygger en pool. Nogle ting, der er gode at tænke over, inden du bygger, er:

  • Tjek eventuelle kabler og rør ved dit fundament på hjemmesiden ledningkollen.se… Det er kundens ansvar at tjekke, hvor kablerne er, inden man bygger en pool. For bedst at vide, hvor man ikke skal placere poolen.
  • Snak med naboerne i området, som har bygget bassiner. Det er godt at vide, hvordan jordbundsforholdene og grundvandsstanden er, inden man bygger.
  • Tænk over, om du har tid og energi til selv at bygge poolen? Eller om det er bedst at tage del- eller totalentreprise.
  • Det er også godt at tænke over, hvornår på året det er bedst for dig at gå i gang med at bygge din pool.
  • Læs om de forskellige poolkonstruktioner, der er at vælge imellem. Hvilke fordele og ulemper har de for dig.
  • Bed om et gratis tilbud fra os i Pooltime og tal med vores poolekspert
  • Kontakt os og book et hjemmebesøg til din pool i København.

  Tilbehør till pooler i København

  Hos os finder du også et meget bredt udvalg af pooltilbehør, som du kan forestille dig at skulle bruge til din pool. Vælg mellem pooltilbehør, der gør det mere behageligt at være i poolen eller mere praktisk.

  Grundudstyret til en swimmingpool er dels en cirkulationspumpe, der cirkulerer vandet i poolen og et sandfilter, der renser vandet. Så er der forskelligt forskelligt tilbehør til at gøre poolvandet renere. En UV-lampe ændrer bakteriens DNA, så den ikke kan formere sig i vandet, hvilket betyder, at der kræves 70-80 % mindre klor.

  Poolvarmepumpe er nødvendig, hvis du ønsker at opvarme poolvandet til 30 grader, det betyder, at du kan bruge poolen fra marts til oktober. Poolovertræk er også et populært pooltilbehør, der isolerer poolen og forhindrer snavs eller blade i at komme ned i poolen, og beskytter børn og dyr mod at falde i poolen.

  Nogle eksempler på det tilbehør, vi leverer i vores sortiment:

  • Pool overdækning – liner
  • Pool & spa kemikalier
  • Pool robot & pool pleje
  • Vandrensning
  • Pool belysning
  • Kantsten
  • Jetsvømning
  • Poolpumpe & el-skab

   Placeringen af dens pool

  Det er meget vigtigt at placere din pool korrekt. Ikke kun af praktiske årsager, som hvor ens kabler går hen, men også for optimal udnyttelse af poolen. Det er også en permanent beslutning, placeringen af poolen kan ikke ændres efter poolen er installeret og klar.

   

  Det er en god idé at placere din pool et godt samlingssted i haven. Dog ikke for tæt på udgange fra huset, du ønsker ikke at være tæt på at falde i poolen, hver gang du går ud. Men heller ikke så langt væk fra huset er det for mange en fornøjelse at se poolen. Mange mennesker har det godt med at være i nærheden af vand og se det blå vand glimte i poolen. Det er noget, man aldrig bliver træt af. At have godt opsyn over poolen er også godt, hvis du har børn eller kæledyr.

  Pool overdækning

  En anden ting, der er god at huske på, er at have et par meter fri bag poolen, hvis du ønsker et pooltag. Hvad mange ikke tænker over er, at pooltaget trænger til en plads, når det ikke dækker poolen. Dette kaldes normalt “parkeringspladsen” på pooltaget.

   

  God ting at huske på er, at du skal have mindst 1 meter ekstra ud over “parkeringspladsen” for at kunne gå rundt om din pool. Og selvom du ikke har tænkt dig at købe et pooltag, kan det være godt at huske på, hvis du vil købe tag til din pool på et senere tidspunkt.

   

  Sikkerhed er den mest almindelige grund til at købe et poolovertræk, men der er også andre gode faktorer for at få et poolovertræk. Poolovertrækket beskytter vandet i poolen mod urenheder som sand, sten, snavs, blade og ikke mindst regnvandet, der ændrer poolens pH-værdi.

   

  Et pooltag er også en god økonomisk mulighed. Overdækker du poolen med pooltag, kan du bruge poolen i en længere periode og forlænge svømmesæsonen. Du kan så regne med at kunne svømme i poolen fra april til oktober i 28-30 graders vand, da pooltaget har en høj isoleringsevne.

  Pool trapper

  Poolfangere skal altid sidde for den ende nærmest huset/terrasse/altan på ens grund. Du bør også tænke over, hvor solen står op og går ned, så du får solen i ansigtet og ikke i ryggen. Et mindre bassin på 3 x 6 m, en hjørnetrappe, en rund hjørnetrappe eller en hjørnetrappe med bænk er at foretrække. Dette for at kunne bruge hele poolens længde.

   

  Til et større bassin på 4 x 8 m anbefales en hel gavltrappe eller en hjørnetrappe med bænk. Du kan så sidde ved din weekend gavltrappe, ligesom du kan gå ned i poolen. I de senere år er det dog blevet mere populært at bruge en hjørnetrappe med bænk i stedet, fordi helgavltrapper fylder 1,2 m af bassinets længde.

  Hvor stor en pool i København skal du vælge?

  Grundreglen siger, at hvis du har en mindre grund på <400 m2, anbefales en bassinstørrelse på 3 x 6 m. Mens store grunde på >400 m2 kan have poolstørrelser på 4 x 8 m eller større. Disse to poolstørrelser er standard, og alle pooltage er fremstillet efter disse poolstørrelser.

  At vælge en pool, der passer til alles behov og hele familien, er ikke altid en nem opgave. Men at bygge en oase på din grund, hvor du kan flygte fra Københavns varme indre by, er guld værd.

  Et skønt og svalende bad, der værdsættes af såvel voksne som børn som gæster. En pool du kan have glæde af i mange år fremover, som også kan sætte prisen op på dit hus i København.

  Kontakt vores poolekspert og få gratis rådgivning

  Vi hos Pooltime har været i den svenske poolbranche i flere årtier og har fulgt udviklingen på det danske poolmarked. Det betyder, at vi kender fordele og ulemper ved de forskellige pooltyper og poolkonstruktioner. Vi deler gerne dette og vores erfaringer med vores kunder. Så konstruktionen af din pool bliver så god som muligt!


  På vores hjemmeside er du velkommen til at kigge på masser af inspiration og der finder du også vores brede udvalg af pools og pooltilbehør. Vi har gratis hjemmebesøg og gratis rådgivning, når du overvejer at købe pool hos os i København. Kontakt vores pooleksperter Nogle eksempler på det tilbehør vi leverer i vores sortiment Kontakt vores pooleksperter!Nogle eksempler på det tilbehør, vi leverer i vores sortiment