Premium pool og pooltag fra en betroet leverandør

Pooltime
 ANMODNING OM TILBUD   BESTIL ET HJEMMEBESØG  TELEFON  EMAIL

Lamelltäcke

LAMINERT TÆPPE FRA FØRENDE PRODUCENTER

 

Vi tilbyder vores kunder lameldækning af absolut højeste kvalitet. Du kan vælge mellem en overjordisk enhed eller indbyggede lameller i poolen. Lamelovertrækket er klassificeret som et sikkerhedsovertræk og kan klare en voksen på 80 kg, der går på betrækket for at redde et barn på 20 kg.

Udover at lamelovertræk er sikkert for børn, er lamelovertræk også en økonomisk investering for din pool, da det isolerer godt. Lamellerne indeholder luftkamre, der holder poolvandet varmt.

Lamelafdækningen betjenes enten manuelt eller automatisk og der er også en fjernbetjening som tilbehør, alt sammen for at gøre det nemmere for dem, der ønsker en stilfuld pool og en smuk udsigt.

Exempel på lamelltäckning
Lamelafdækning av pool
Lamelafdækning ovan mark
lameller-1
lameller-4
lameller-8
lameller-5
lameller-3
lameller-6
lameller-2
lameller-9
lameller-7

Ovanmarks lamelltäcke

Overjordisk anordning betyder, at lamelafdækningen rulles op på en ekstern anordning, der sidder på kanten af ​​poolen. Enheden betjenes manuelt med håndsving eller automatisk med nøgle eller fjernbetjening.

Da lamellerne indeholder et luftkammer, flyder de på vandoverfladen.

aquatop_2
aquatop_3
Lamelafdækning Aquatop
aquatop_4
Lamelafdækning Aquatop
aquatop_8
InstallatieMethoden_Nieuw_02

Eco Top

Vores basismodel og en bestseller på grund af dens konkurrencedygtige pris. Den er nem at installere og betjene ved hjælp af en indbygget nøgleafbryder.

EcoTop over jorden 5m bredd

Eco Top Solar

Den samme populære model som Eco Top, men denne er drevet af solceller og et batteri, så du ikke behøver at trække strøm til enheden. Simpelthen et helt selvstændigt byggeri.

TopMoov Lamelafdækning

TopMoov Solar

Nogle gange vil man gerne frigøre området omkring poolen og så er TopMoov Solar den perfekte variant. Da den kører på skinner, kan enheden skubbes væk, når den ikke er nødvendig. Når det er tid til at lukke poolen, kan du bare skubbe enheden tilbage på plads og lukke lamellerne. Produktet drives af solceller og et batteri og der er således ikke behov for elektrisk installation til enheden.

comfort

AquaTop

Et moderne og elegant lamelbetræk, der placeres på den korte side af poolen. Den rustfri stålstøtte med træfinish giver den et moderne look.

Inbyggd lamelltäckning

Gennem en nyudviklet løsning kan du nu montere rullen gemt inde i poolen. I en sådan installation fastgøres rullen lidt under vandoverfladen, og lamellerne føres ud fra toppen. Dette er en god måde at skjule rullen og få smukkere rammer ved poolen.

Inground_1
Inground_6
Inground_3
beach_3
beach_2
beach_6
classic_line

Classic Line (Aquatop 400 linje)

Et indbygget lamelbetræk er den mest klassiske variant. Classic Line er æstetisk integreret i et separat rum. Du vælger selv, hvilken slutfinish du ønsker: træ, komposit eller sten. Vi har løsninger til højvandsbassiner med specielle beslag og rat.

reno_line

Reno Line (Aquatop 800 linje)

Her er beskyttelsen i bunden af ​​poolen. Det giver dig fordelen ved at kunne bruge hele poolen og er en ideel løsning til en renovering. Bænken kan beklædes med mosaikker eller fliser eller vinylester i farver efter eget valg.

bech

Beach Line (Aquatop 400/800 linje)

En smukt integreret løsning i det første trin, hvor du skaber en lavvandszone, hvor børn kan lege eller slappe af.

Galleri

<a href=”https://www.uc.se/risksigill2?showorg=5568294796&language=swe” title=”Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.” target=” _
blank”><img src=”https://www.uc.se/ucsigill2/sigill?org=5568294796&language=swe&product=psa&fontcolor=b&type=svg”
 style=”border:0;”/></a>
0
  0
  Din indkøbskurv
  Din vogn er tomTilbage til butikken
   Beräkna frakt
   Verkställ rabattkod
   Tillgängliga rabattkoder
   test_tabort kr rabatt
   Otillgänglig rabattkod
   blckfrdy kr rabatt Black Friday erbjudande
   blwk15 Få 15% rabatt Black week erbjudande 15% rabatt
   halloween Få 0% rabatt
   prfr05 Få 5% rabatt
   prfr3 Få 3% rabatt