Poolrobot

Læn dig tilbage og lad den automatiske poolrobot gøre arbejdet for dig! Tænd den, når du går på arbejde og kommer hjem til en ren pool!

Visar alla 2 resultat

Hvordan fungerer en poolrobot?

Poolrobotten fungerer ved, at en pumpe cirkulerer vandet gennem et filter, der fanger blade og urenheder fra bunden af ​​poolen. Poolrobotten er intelligent og beregner poolområdet og nogle klatrer endda op på væggene for at rense poolvæggen.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en poolrobot?

Poolrobotter fås til forskellige pools og poolstørrelser. Poolrobotter med “blødt skum” er velegnet til glasfiberpools og linerpools, mens poolrobotter med “børste” er mere velegnede til beton- eller mosaikbassiner.

Hver poolrobot har en anbefalet poolstørrelse, som de er egnede til.

Hvilke forskellige poolrobotter er der på markedet?

Poolrobotter kan opdeles i to kategorier: dem, der arbejder med elektricitet, og dem, som du kobler til skimmeren eller poolens stikkontakt.

Med elektriske poolrobotter har du et langt 12-16 m elkabel til poolrobotten (nogle modeller fungerer også med batterier). Poolrobotten støvsuger hele poolgulvet, og nogle modeller renser også væggene ved at bestige poolvæggen. Poolrobotten har enten en kurv eller en pose, hvor blade og snavs opsamles.

Hvis der er tale om en poolrobot, der er forbundet med skimmerkurven, skaber vandstrømmen et sug under poolrobotten, som sætter sig fast i bassinbunden og hopper rundt. Snavs ender enten i selve robotten eller i poolpumpens kurv.