Premium pool og pooltag fra en betroet leverandør

Pooltime
 ANMODNING OM TILBUD   BESTIL ET HJEMMEBESØG  TELEFON  EMAIL

Overvejer du at bygge en pool i Odense ?

En dejlig dukkert i din egen pool i Odense , det kan blive din virkelighed hos os hos Pooltime som din poolforhandler. En pool på ejendommen kan virkelig forbedre livskvaliteten og haven. Tag en dukkert i poolen for at starte dagen på den bedste måde, for at lade jeres børn svømme og hygge sig med hinanden på de virkelig varme sommerdage, eller hvorfor ikke invitere gæster til poolfest. Ja, der er mange grunde til, at man bygger pools. Lad os hos Pooltime gøre denne investering det bedste, det kan være! Med vores lange erfaring i poolbranchen i Danmark, vores utroligt kompetente medarbejdere og med vores pools af meget høj kvalitet, kan vi gøre installationen af din drømmepool til en glidende rejse, som du kan nyde i mange år.

Vi er eksperter i swimmingpools i Odense 

For mange er det en stor investering at bygge en pool på deres ejendom. Hvis du hyrer os hos Pooltime til din pool i Odense , er du i eksperternes trygge hænder. Kom med din idé til os og lad os skræddersy din poolpakke på den bedste måde efter dine ønsker. Vi hjælper dig med din pool i Odense og omegn. Processen er enkel at bygge en swimmingpool. Vi sender et tilbud på en komplet poolpakke med pooltag og varmepumpe, hvor der også er angivet en cirkapris for poolentreprisen. Gennem tilbuddet får du en pris på, hvad det koster at bygge poolen gennem totalentreprise, hvor vores poolbygger udfører et totalentreprise. Vores dygtige entreprenører har mange års erfaring med at bygge og installere pools i Odense. Vi tilbyder en bred vifte af pools at vælge imellem, så du kan finde den bedste til din grund og dine præferencer. Kontakt os gerne for mere information om udendørs swimmingpools eller gratis rådgivning i Odense .

Hvilke pools er der hos os?

I dag er der flere måder at bygge en pool på og mange forskellige materialer at vælge imellem. Der findes mange pooltyper på markedet, og disse kan opdeles i to kategorier. Pools der leveres i dele og dem der leveres som hel balje. Med en pool, der leveres i sin helhed som et “helt kar”, går monteringen meget hurtigere og du undgår desuden PVC linerstof i din pool.

Termoplast Pool / PP Pool, miljøvenlig “hel karbad” komplet poolpakke

swimmingpool_main

Termoplastpool eller polypropylenpool (PP Pool) / Plastpool er den nyeste teknologi i poolbranchen. Poolens materiale består af det miljøvenlige materiale Polypropylen, som tilhører gruppen af termoplast og har en enorm god isoleringsevne.

Termoplastisk-pooler levereras som en “hel balja” precis som glasfiber pools gör. Eftersom polypropylen är ett homogent material kan det inte bildas osmos/ böldpest, som det kan göra i billiga glasfiber pools som innehåller polyester. Materialet är stryktåligt og därför kan även hundar bada i poolen! Välkommen att läsa mer om våra PP Pools vänligen se vores poolkatalog.

Læs mere om vores poolpakke af PP Pool eller konfigurere PP Pool online i vores netbutik.

Glasfiber pool

Denne pool leveres som “hel balje”. I de senere år har der været stor efterspørgsel efter denne type pool på markedet. Vi på Pooltime nøje udvælge vores leverandører så din pools levetid bliver så lang som muligt. Glasfiber er et meget følsomt materiale, og det gør det ekstra vigtigt at vælge den rigtige leverandør.

Grunden til dette er, at billige glasfiberbassiner (af lav kvalitet), der indeholder polyester, kan få det, der kaldes kogepest eller osmose, da polyesteren langsomt udvaskes gennem vand, der fryser om vinteren. Det får poolen til at revne eller mugne om sommeren og danne bobler i overfladelaget.

Vores leverandør tilbyder verdens mest unikke pool fra den patenterede Composite Armour-teknologi. Disse glasfiberbassiner kaldes også kompositbassiner.

Kompositbassiner indeholder et net af Kevlar og kulfiber og det gør poolvæggene fleksible men samtidig meget holdbare. Komposit pools indeholder kun vinylester og ingen polyester, hvorfor de er garanteret livet ud.

Termopool / Isopool
komplet poolpakke

Termopool poolpaket

Termopoolen består af polystyrenblokke, som derefter fyldes med beton, dette bliver poolens ramme. Vi tilbyder Termopool fra Chemoform og Jakke. Poolvæggen er herefter beklædt med en liner, som fås i mange forskellige farver. Isopool er et perfekt valg for dem, der har svært ved at få en færdig pool ind på deres land.

Uanset hvilken poolmodel du beslutter dig for, er du velkommen til at rådføre dig med vores sælgere inden du køber pool. Jordbassin eller Overjordisk pool, Glasfiber pool, Termoplastpool, Termopool eller Liner pool – Vi hjælper dig med at vælge den rigtige drømmepool til din grund!

Læs mere om disse termopools eller konfigurere termopoolen direkte i vores netbutik.

Over jorden pool / børnepool

Overjordiske pools eller også kaldet børnebassiner fås i forskellige størrelser. Fælles for disse pools er, at de står over jorden og er en selvbærende konstruktion af pladeramme og liner.

Overjordiske pools / børnebassiner er normalt entry-level modeller, hvor man først køber en overjordisk pool som familiepool som en test. Når du derefter har prøvet, hvordan det er at have en overjordisk pool, investerer du normalt i en nedgravet pool som en permanent overjordisk pool. Vores modeller af overjordiske pools finde ni i vår online butik

Komplet poolpakker

Vi har også udviklet komplette pakker for at gøre det nemmere for kunderne. Arbejder du ikke med pools, kan det være svært at vide alt, hvad du faktisk skal bruge til en pool eller dens tilbehør. Køber du for eksempel en poollampe, skal du også bruge en transformer for at den kan virke.

Poolpakkerne er opdelt i grundpakker, komfortpakker, varmepakker mv. Se vores poolpakker

skriv til os

postadresse

Pooltime.se – Toth Invest Solutions AB
Hedmätaregatan 30

E-mail

info@pooltime.dk

Org. ingen.

556829-4796
moms: SE556829479601

Bankgiro

BG: 721 – 4695

Ring til os

telefon

0046 102067060

telefontid:

Man-fre: 08.00 til 16.00
Lørdag: Lukket

Eller udfyld formularen nedenfor for nemt at kontakte os og få et tilbud:

  Byg selv pools i Odense 

  Mange kunder vælger selv at bygge deres pool. Så kan det være nyttigt at kende omkostningerne ved at bygge en pool. Priserne vi tilbyder for installation af svømmebassiner er meget konkurrencedygtige og ofte kan det være bedre at lade en fagmand stå for byggeriet af poolen end at gøre det selv. Vælger du en ekspert, ved du, at alt vil gå rigtigt, det vil gå hurtigere, du kan bruge din tid på andre ting, læne dig tilbage og nyde poolen, når den er klar i stedet. Ved hjemmebesøg i Stockholm og omegn er gravemaskinen og poolinstallatøren/poolbyggeren også på stedet, så dit tilbud bliver så præcist som muligt.

  Du har også chancen for at stille dem spørgsmål, du måtte have, og så er du fri til at begynde at bygge din drømmepool.

  Godt at tænke på, inden man bygger en pool i Odense 

  Selvom du ikke har brug for en byggetilladelse eller en jordtilladelse, når du bygger en pool, i Odense by og omegn, kræves der stadig en vis sund fornuft, når du bygger en pool. Nogle ting der er gode at tænke over på forhånd er:

  • Det første skridt kan være at tænke over poolens placering og hvilken størrelse og form der passer bedst til dine behov og have.
  • Så skal du tage stilling til, om det skal være over jorden eller delvist eller helt nedgravet.
  • Tjek eventuelle ledninger og rørføringer på hjemmesiden ledningskollen.se... Det er kundens ansvar at tjekke, hvor ledningerne er placeret, for ikke at placere poolen der.
  • Tal med andre naboer i området, som har bygget en pool, om grundforholdene/grundvandsstanden.
  • Tænker du på, om du har tid til at bygge poolen selv? Eller hvis du ønsker at påtage dig fælles- eller totalentrepriser.
  • Overvej også hvornår på året det er bedst for dig at begynde at bygge din pool.
  • Læs om de forskellige bassinkonstruktioner. Hvad er deres fordele og ulemper
  • Anmod om et gratis tilbud fra os og prata med en poolexpert
  • Book et hjemmebesøg til din pool i Odense 

  Tilbehør til din pool i Odense 

  Hos os finder du også et meget bredt udvalg af pooltilbehør til din pool. Vælg mellem pooltilbehør, der gør det mere behageligt at være i din pool, men også mere praktisk. Det grundlæggende udstyr til en swimmingpool er delvist ét cirkulationspumpee der cirkulerer rundt i vandet og et sandfilter der renser vandet. Så er der forskelligt tilbehør til at få renere poolvand. En UV-lampe ændrer bakteriens DNA, så den ikke kan formere sig, og der kræves dermed 70-80 % mindre klor i vandet. Pool varmepumpe er nødvendig for at opvarme poolvandet til 30 grader, hvis du vil bruge poolen fra marts til oktober. Pool overdækning er et populært pooltilbehør, der isolerer poolen og samtidig forhindrer snavs eller blade i at trænge ind i poolen.

  Her er nogle eksempler på det tilbehør, vi leverer i vores sortiment:

  • Pool opvarmning
  • Pool beskyttelse
  • Pool robot & poolvård
  • Jetsvømning
  • Pool belysning
  • Kantsten
  • Trappor & pool stige
  • Pool pumpe & elskåp

  Placeringen af dens pool

  At placere poolen korrekt er af stor betydning. Ikke kun af praktiske årsager som hvor kablerne går hen, men også for at det er optimalt til brugen af din pool. Det er også en permanent beslutning, da poolens placering ikke kan ændres, når først poolen er installeret. Det er en god idé at placere poolen et godt samlingssted, men samtidig ikke for tæt på en udgang fra huset. Du ønsker ikke at være tæt på at falde i poolen, hver gang du går ud. Men samtidig ikke så langt væk fra huset er det en meget smuk udsigt at se poolen oplyst om vinteren fra huset. Du vil også gerne kunne have godt opsyn, hvis dit barn er i poolen.

  Pool overdækning

  En anden ting, der er god at tænke på, er at have et par meter fri bag din pool, hvis du ønsker et pooltag. Hvad mange ikke tænker over er, at pooltaget trænger til en plads, når det ikke dækker ens pool. Dette omtales normalt som pooltagets “parkeringsplads”. God ting at huske på er, at du skal have mindst 1 meter ekstra ud over “parkeringspladsen” for at kunne gå rundt i din pool. Selvom du ikke har tænkt dig at købe pooltag, kan det være godt at huske på, hvis du vil købe tag til poolen på et senere tidspunkt. Det er også godt ikke at have alt for store træer eller for meget buskads, hvor du vil have din pool. Vælg en placering, der tilbyder et mere åbent område, hvis det er muligt. Har du heller ikke et pooltag, risikerer du at få en masse blade mm i din pool. I så fald kan det være en god idé at fjerne de største træer. Så kan du i forbindelse med gravningen fjerne de store rødder, mens du stadig er i gang. Når du besøger os, kan vi hjælpe dig med information og tips.

  Hvor stor en pool i Stockholm skal du vælge?

  Grundreglen siger, at hvis du har en mindre grund på <400 m2, anbefales en bassinstørrelse på 3 x 6 m. Mens større grunde på >400 m2 kan have poolstørrelser på 4 x 8 m eller større. Disse to poolstørrelser er i dag standard i Danmark og alle pooltage fremstilles netop til disse poolstørrelser. At vælge en pool, der også passer til alle behov og hele familien, er ikke altid lige let. Men at bygge en oase i din have, hvor du kan undslippe Odenses varme indre by, er guld værd. Et dejligt bad, der er værdsat af både voksne og børn eller gæster. Noget du kan få glæde af i mange år fremover, som også kan hæve prisen på dit hus i Odense.

  Kontakt en poolekspert – Gratis rådgivning

  Vi, der arbejder hos Pooltime, har været i den danske poolbranche i flere årtier og har fulgt udviklingen på det danske poolmarked. Det betyder, at vi kender fordele og ulemper ved de forskellige pooltyper og poolkonstruktioner, som vi gerne vil dele med vores kunder. På vores hjemmeside finder du en masse inspiration og du kan tage et kig på vores brede sortiment. Vi har gratis hjemmebesøg og gratis rådgivning, når du overvejer at købe pool – Odense. Kontakt vores pooleksperter!

  Wasa Kredit – Sikker finansiering

  Vi tilbyder fordelagtige finansieringsløsninger sammen med Wasa Kredit

  0
   0
   Din indkøbskurv
   Din vogn er tomTilbage til butikken
    Beräkna frakt
    Verkställ rabattkod
    Tillgängliga rabattkoder
    test_tabort kr rabatt
    Otillgänglig rabattkod
    blckfrdy kr rabatt Black Friday erbjudande
    blwk15 Få 15% rabatt Black week erbjudande 15% rabatt
    halloween Få 0% rabatt
    prfr05 Få 5% rabatt
    prfr3 Få 3% rabatt