Premium pool og pooltag fra en betroet leverandør

Pooltime
 ANMODNING OM TILBUD   BESTIL ET HJEMMEBESØG  TELEFON  EMAIL

Sveriges populäraste tak till pool

Økonomisk, smuk og praktisk är tre ord som väl beskriver våra tak till pool. Til investera i ett pooltak är ett klokt val för alla poolägare.

Sveriges mest populære pooltag

En pooltak behåller värmen i din pool, den skyddar din pool från föroreningar som löv, grenar og  sist men inte minst skyddar den barnen från vattnet. Genom att ha ett pooltak förlänger du badsäsongen.

Siden 2007 har vi solgt flere tusinde pooltage i Sverige, og tendensen de seneste år har været at have et så lavt pooltag som muligt. Da pooltagene kom ind i Sverige i 2000-tallet, blev kun de høje modeller (med radius) leveret i kasse. Disse modeller klarer sne galant, og du behøver ikke tænke på pooltaget, hvis du holder vinterferie. Herefter ændrede trenden sig til, at folk ville have lavere og lavere pooltage, selvom en stor fordel i Sverige med et pooltag er, at man kan svømme under taget, selvom det blæser og regner. Det æstetiske har simpelthen overtaget det praktiske.

Vores anbefaling er at vælge pooltag ud fra hvordan du vil bruge poolen og ikke hvordan du synes naboen skal se det. Velkommen til os for rådgivning om de forskellige modeller!

Se vores udvalg af pooltage her.

Pool overdækning

Poolovertræk leveret af Pooltime er klassificeret som et sikkerhedsovertræk til din pool, da det beskytter dine børn og kæledyr. Pooltaget isolerer poolen, så poolen holder på varmen, og der skal dermed mindre energi til for at holde den varm. Vi tilbyder tre forskellige mærker af poolovertræk, så du kan vælge det, der passer dig bedst. Vi har lave pooltage, medium pooltage og høje pooltage. Pooltagene fås i kanalplast eller klar plast, eloxerede aluminiumsprofiler eller antracitfarvede profiler. Vi har et stort udvalg af alle slags pooltage, så vi kan garantere, at du finder det rigtige pooltag til din drømmepool. Kontakt os for et tilbud eller se vores poolovertræk her.

Pooloverdækning eller lamelafdækning

Både lamelovertræk og poolovertræk tæller som sikkerhedsafdækning for at beskytte din pool. Vores lamelafdækning fås i forskellige farver, forskellige materialer og forskellige enheder alt efter, om du ønsker lamelovertrækket over jorden eller nedsænket i svømmehallen. Disse kan fås med manuel eller automatisk betjening.

Vinterdæksel / Vinterplader

Vinterlagner bruges, når lamelovertræk eller poolovertræk ikke kan ligge i vandet i vinterperioden. Vinterlagner er lavet af varmgalvaniseret plade, der kan modstå store mængder sne.

Vil du gerne have forslag til pooloverdækning eller pooltag? Kontakt os for et tilbud!

0
  0
  Din indkøbskurv
  Din vogn er tomTilbage til butikken
   Beräkna frakt
   Verkställ rabattkod
   Tillgängliga rabattkoder
   test_tabort kr rabatt
   Otillgänglig rabattkod
   blckfrdy kr rabatt Black Friday erbjudande
   blwk15 Få 15% rabatt Black week erbjudande 15% rabatt
   halloween Få 0% rabatt
   prfr05 Få 5% rabatt
   prfr3 Få 3% rabatt