Ovanmarkspool

OVANMARKSPOOL

En overjordisk pool er en perfekt mulighed for dem, der ikke ønsker at begrave deres pool. Hvis du ikke har mulighed for en nedgravet pool, er dette løsningen for dig. Der kan være forskellige årsager til, at du ikke kan have en nedgravet pool. Har du svært ved at grave en pool på grund af bjerge? Eller er det bare noget du foretrækker. Så er overjordiske pools din mulighed.

Under denne kategori finder du vores poolpakker, der kan stå over jorden. Disse pools kommer som et sæt, og hvis du vil bygge det selv, er byggeerfaring et must! De holder en meget høj kvalitet og standard.

Hvad er en overjordisk pool?

En overjordisk pool er, som det lyder, en pool over jorden. De er ikke begravet i jorden og er selvforsørgende. De holder vægten af ​​vandet uden omgivende støtte. Pool over jorden er en selvbærende konstruktion, der ikke skal efterfyldes på siden.

Vores Thermopool kan også graves halvt ned i jorden, hvis du ønsker det. Disse pools kommer som et sæt og kan bygges selv. Vi anbefaler at have forkundskaber i byggebranchen til at bygge vores termopools.

Visar alla 4 resultat

Hvordan sker det?

Først støbes en betonplade som fundament. Derefter placerer du den første række af blokke. Forstærkning placeres mellem blokkene både lodret og vandret. De fyldes derefter med beton og får lov til at brænde færdigt.

Når det er hærdet, lægges fiberdug på og derefter beklædes poolen med linerdug. Denne kan fås i mange forskellige farver og designs.

Vi tilbyder to forskellige versioner af termoblokken, termoblok 3.0 og den anden hedder termoblok 4.0 Extreme.

Ovanmærke termopool 3.0 STD

Thermoblock 3.0 kaldes tredje generation af termoblok. Denne bygges ved at støbe en forstærket bundplade. Herefter samler du blokkene, som er lavet af et styropormateriale, og det hårde indvendige skal være indad.

Denne hårde inderside af blokkene forhindrer grimme mærker, der ellers kan være forårsaget af hæle, knæ, bolde og andre hårde genstande, der kan findes i poolen. På den måde undgår du at rense og sætte skiver op på indersiden af ​​poolen.

Størrelsen på blokkene er 100 cm i højden og 25 cm i bredden.

Ovan mark thermopool 4.0 EXTREME

Ligesom thermopool 3.0, ligner thermopool 4.0 Extreme konstruktionssystemet og består af formstøbte elementer af EPS. De giver dig en færdig væg med dobbeltsidet isolering uden kuldebroer.

Thermopool 4.0 Extreme er et fuldgyldigt byggesystem, der er særdeles velegnet til pools, grundmure, sommerhuse, garager og industrilokaler mv.

Ligesom thermopool 3.0, består 4.0 Extreme af blokke med en hård inderside. Det, der adskiller dem, er, at disse blokke er større og mere effektive.

Termoblokkene til thermopool 4.0 Extreme vejer kun cirka 1,5 kg og er stablet som byggeklodser. Da montagen er enkel og murstenene har en lav vægt, er byggeprocessen hurtig og giver mindre arbejdsbyrde end andre byggesystemer.

Størrelsen på 4,0 blokkene er 125 cm og højden 37,5 cm. Hvilket betyder, at du kun skal have 4 rækker til en 1,50m dyb pool i stedet for 6 rækker. Dette sparer armeringsjern, beton og arbejdstiden er kortere end for 3.0 blokkene.

Er en overjordisk pool noget for dig?

Drømmer du om en overjordisk pool? Måske byg et dejligt træterrasse omkring din pool, hvor hele familien kan nyde solen og vandet. Gå ind og vælg blandt vores modeller af pools og find en, der passer til din have eller grund.

Vores overjordiske pools er af bedste kvalitet. Vælg selv om din pool skal være over jorden eller om du ønsker en delvist nedgravet pool. Thermo pools er af meget stabil konstruktion og ramme, du kan føle dig tryg, når familien tager et bad. Vælg hvilken form og størrelse der passer bedst til dine behov og plottet.

Du kan sagtens mene, at disse er nemme at installere, men vi anbefaler, at du har forhåndsviden i byggebranchen til vores overjordiske termopoolprodukter. En termopool over jorden er forholdsvis billig i indkøb, her er det arbejdet, der er det dyrere.

Hvor lang tid vil det tage?

At bygge en overjordisk pool har en byggetid på omkring 6-10 uger. Hvor du forventer en uge til gravning, fundering, dræning og støbning af bundpladen. Derefter tager det et par dage at bygge op og forstærke poolblokkene, og derefter fylde dem med beton.

Herefter skal du vente 4 uger på, at betonen hærder. Da betonen er indkapslet uden adgang til ilt, tager det længere tid at hærde end normalt ved brug af dette materiale.

Pool tilbehør

Leder du efter pooltilbehør til din pool og have, finder du flere produkter af høj kvalitet hos os hos Pooltime. Alt fra en stige til din pool, pooloverdækning, pooltag, poolrobot, poolvarmepumpe m.m.

Vi leverer premium-mærker på vores pooltilbehørsprodukter, så du kan føle dig sikker og tilfreds med dit køb. Du kan nemt bestille direkte her på vores hjemmeside.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende en overjordisk pool til din grund, eller hvis du ønsker, at poolen skal nedgraves. Vi er her for dig!